Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 06/11/2007


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ:  Η ABRAHAMSEN AUDIO ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΣΥΣΚΕΥΩΝ V...

AV BLOG 

SITE MAP


Οι συσκευές του Abrahamsen στην Ελληνική αγορά
02/11/2007
Είχαμε ανακαλύψει την νέα εταιρία του Abrahamsen πριν από έναν περίπου χρόνο και με βάση τις -τότε- πληροφορίες είχαμε σχηματίσει την άποψη ότι θα κινηθεί στον γνωστό χώρο των κορυφαίων και πανάκριβων συστημάτων. Ωστόσο, η άφιξη της εταιρίας στην Ελληνική αγορά και η υποστήριξη της από την εταιρία Audio Evolution έκρυβε μια έκπληξη που ακούει στο όνομα σειρά “V”.
Η συγκεκριμένη σειρά συσκευών περιλαμβάνει ένα cd player (V 1.0), έναν ολοκληρωμένο ενισχυτή (V 2.0), έναν προενισχυτή (V 3.0) και έναν τελικό ενισχυτή (V 4.0) και πέραν μιας αισθητικής ομοιότητας με κάποιες συσκευές της Electrocompaniet (η οποία σίγουρα θα συζητηθεί), έχει να επιδείξει εξαιρετικά λογικές τιμές, αν αναλογιστεί κανείς την προέλευση τους αλλά και ενδιαφέρουσες δυνατότητες.
Όλες οι συσκευές υποστηρίζουν balanced συνδέσεις (οι οποίες είναι οι αγαπημένες του Abrahamsen), το CD player διαθέτει ρυθμιστικό στάθμης και ένα νέο ηλεκτρομηχανικό σύστημα απόσβεσης των κραδασμών, ο ολοκληρωμένος ενισχυτής προσφέρει τέσσερις εισόδους από τις οποίες η μια balanced και αποδίδει 2x70W/8Ω και 2x140W/4Ω, o προενισχυτής προσφέρει ψηφιακή ρύθμιση της στάθμης και ο τελικός ενισχυτής, ο οποίος αποδίδει την ίδια ισχύ με τον ολοκληρωμένο, διαθέτει sinlge ended και balanced εισόδους και μπορεί να γεφυρωθεί ώστε να αποδίδει την τετραπλάσια ισχύ ως μονομπλόκ.
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ελληνική αντιπροσωπεία, Audio Evolution, τηλ.: 210-959.6288
ΙΝFO: Audio Evolution, τηλ.: 210-959.6288, web: http://www.ecsholding.com/abrahamsen/
Συζητείστε το στα forums του avmentor...                                                    

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2007
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr