Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 02/10/2007


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ:  ΝΕΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΠΌ ΤΗΝ ADVANCE ACOUSTIC...

AV BLOG 

SITE MAP


Έρχονται νέα προϊόντα από την Advance Acoustic
01/10/2007
H τάση της Γαλλικής εταιρίας να διατηρεί μια μεγάλη σειρά από συσκευές ήταν ήδη προφανής από την συνέντευξη που έδωσαν οι Charles Jacquard και Jean Christian Gesson πριν από ένα περίπου χρόνο, όπως άλλωστε και το γεγονός ότι δεν διστάζουν να παρουσιάζουν νέες ιδέες... Επιβεβαίωση γι΄αυτά είναι οι πληροφορίες που έφθασαν στα χέρια μας σχετικώς με τα βραχυπρόθεσμα σχέδια της εταιρίας. Ανάμεσα σε αυτά είδαμε έναν νέο ολοκληρωμένο ενισχυτή στην σειρά “Black Line” τον MAP-101. Ο ενισχυτής αναμένεται την περίοδο των Χριστουγέννων και οι φήμες μιλούν για μια πολύ χαμηλή τιμή η οποία θα τον κάνει τον πρώτο ενισχυτή στην κατηγορία τιμής του με δυνατότητα πόλωσης του σταδίου εξόδου με υψηλό ρεύμα, έτσι ώστε τα πρώτα 10W να είναι σε τάξη Α (μιλάμε προφανώς για στάδιο ισχύος AB). Η συνολική ισχύς του θα είναι 50W ανά κανάλι και στην φωτογραφία φαίνεται το πρωτότυπο.
Ενδιαφέρουσα επίσης φαίνεται να είναι η ιστορία του δέκτη MAT-605. Αρχικώς το σχέδιο της Advance ήταν να κατασκευάσει έναν λαμπάτο δέκτη AM/FM στα πρότυπα των κλασικών audiophile απαιτήσεων αλλά η πίεση της αγοράς προς τους δέκτες DAB τους ανάγκασε “να επιστρέψουν στο σχεδιαστήριο” και να δημιουργήσουν έναν δέκτη σε δύο σασί (που θα πωλούνται ξεχωριστά). Το ένα θα είναι ο κλασικός MAT-605 (AM/FM και στάδιο εξόδου με λυχνίες) ενώ το δεύτερο θα είναι ένας δέκτης DAB/DAB+, με δυνατότητα WiFi/Ethernet (Αυτό το “Ethernet” οι Γάλλοι δεν το εξηγούν επαρκώς, αλλά αν μιλάμε για δυνατότητα streaming δικτυακού  ραδιοφώνου, έχουμε να κάνουμε με ένα άκρως ενδιαφέρον μηχάνημα...). Ο δεύτερος αυτός δέκτης θα ονομάζεται MDB-607 και θα πρέπει να συνδεθεί με τον MAT-605, το λαμπάτο στάδιο εξόδου του οποίου θα χρησιμοποιεί. Δεν έχει γίνει γνωστό το πότε θα βγει στην αγορά το συγκεκριμένο πακέτο, αλλά το σίγουρο είναι ότι θα προηγηθεί ο MAT-605 και θα ακολουθήσει (δύο μήνες μετά) ο MDB-607.
Τέλος, όσοι αναζητούν ένα audiophile combo θα χαρούν να μάθουν ότι η Advance έχει προγραμματίσει για το τέλος τους 2007 την είσοδο στην αγορά του EZY-8, ενός συνδυασμού ενισχυτή (2x80), δέκτη, cd player με δυνατότητες σύνδεσης iPod και MP3 player.
ΙΝFO: Spectrum Electronics, τηλ.: 210-240.5111, web: http://www.advance-acoustic.com
Συζητείστε το στα forums του avmentor...                                                    

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2007
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr