Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 26/05/2009


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ:  ΝΕΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ADVANCE ACOUSTIC...

SITE MAP


Τα νέα προϊόντα της Advance Acoustic
20/05/2009
Όταν πρωτοπαρουσιάστηκε η Advance Acoustic το μοντέλο λειτουργίας που πρότεινε δεν ήταν άγνωστο αλλά δεν ήταν και ιδιαίτερα διαδεδομένο. Ένας πυρήνας επί ευρωπαϊκού εδάφους σχεδιάζει προϊόντα τα οποία εν συνεχεία παράγονται σε επιλεγμένα εργοστάσια της Άπω Ανατολής όπου το κόστος είναι χαμηλότερο και ο όγκος παραγωγής βασικός παράγοντας οικονομίας. Η επιτυχία του μοντέλου είναι, στις ημέρες μας, δεδομένη επομένως το ζητούμενο, στο Παρίσι, δεν ήταν η δικαίωσή του αλλά να δούμε τι καινούριο ετοιμάζουν οι Γάλλοι για τους επόμενους μήνες.
Σύμφωνα με αυτά που είδαμε η εταιρία αποφάσισε να κάνει μια διπλή κίνηση, ανοίγοντας την γκάμα προϊόντων τους και προς την χαμηλότερη, εισαγωγική, κατηγορία τιμής παρουσιάζοντας την σειρά Black Line, η οποία ήδη περιλαμβάνει cd player, ολοκληρωμένο ενισχυτή και δέκτη και αναμένεται να επεκταθεί με έναν μικρό προενισχυτή (MPP-202) και έναν μικρό τελικό (MAA-402) συσκευές που κρίνοντας από την εμφάνισή τους θα έχουν μεγάλη επιτυχία. Στην κλασική “ασημένια” σειρά, εκτός από το MCD-204, τον αντικαταστάτη του πολύ επιτυχημένου MCD-203 είδαμε, ακόμη, το πρωτότυπο ενός μεγάλου ολοκληρωμένου ενισχυτή με κωδικό MAP-800 II.  Στην κατηγορία των “προσεχώς” είδαμε ακόμη τον διπλό δέκτη (MAT-605 και MDB-607) με λαμπάτο στάδιο εξόδου και δυνατότητα λήψης AM/FM, και DAB/WEB. Φυσικά οι άνθρωποι της Advance έπρεπε να απαντήσουν σε αρκετές δύσκολες ερωτήσεις καθόσον το πακέτο αυτό το οφείλουν στην αγορά εδώ και δύο χρόνια. Ας όψονται οι τεχνολογικές δυσκολίες των δεκτών web τις οποίες χρησιμοποίησαν ως δικαιολογία... Σε κάθε περίπτωση ο δέκτης αναμένεται τους επόμενους μήνες.
Στους αντίποδες, τώρα, η Advance παρουσίασε ένα μεγάλο μεγάλο σύστημα το οποίο περιλαμβάνει τον προενισχυτή MPP1000 και τους μονονομπλόκ τελικούς MAA-1000 οι οποίοι συνδυάστηκαν για τις ανάγκες τις επίδειξης με το πρωτότυπο ενός μεγάλου ηχείου με συνθετική καμπίνα το οποίο δεν έχει όνομα καθώς δεν είναι σίγουρο ότι θα παραχθεί. Κατά τους ανθρώπους της εταιρίας στόχος τους ήταν ένα σύστημα κοντά στα 20.000 ευρώ καθώς ο προενισχυτή θα κοστίζει (περίπου) 2.000 ευρώ, κάθε τελικός 3.000 ευρώ και το ηχείο (αν και όταν...) κοντά στις 12.000 ευρώ. Προφανώς, έχουν αποφασίσει να παίξουν σε δύσκολο γήπεδο... Μια ματιά στο εσωτερικό των συσκευών αποκάλυψε μια ποιότητα κατασκευής που μπορεί να θεωρηθεί ως πολύ αξιόλογη με βάση την τιμή.
Πέρα από το ηχείο που προαναφέρθηκε, έκανε την εμφάνισή του και ένα ακόμη, στη σειρά Elysee, με την μορφή πρωτότυπου επίσης. Στα πηγαδάκια της παρουσίασης, τώρα, συζητήθηκαν διάφορα ενδιαφέροντα πράγματα, όπως για παράδειγμα η τύχη των docking stations της Advance. Μάθαμε ότι στα σχέδιά τους είναι να δημιουργήσουν ένα άρθρωμα το οποίο θα τοποθετείται σε διάφορα προϊόντα τους ώστε αυτά να αποκτούν δυνατότητα docking. Ακόμη, υπό συζήτηση είναι και η δημιουργία ενός music server.
ΙΝFO: Spectrum Electronics, τηλ.: 210-240.5111, web: http://www.advance-acoustic.com
Συζητείστε το στα forums του avmentor...     

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2009
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr