Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 18/05/2004


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ: NΕΟΣ ΠΡΟΕΝΙΣΧΥΤΗΣ-ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ANTHEM...

AV BLOG 

SITE MAP


Τεχνολογία

ΝΕΟ!

ΟΘΟΝΕΣ
FLAT MATRIX
LCD KAI PLASMA

Πώς λειτουργούν, Ποιά είναι τα προτερήματα και τα μειονεκτήματά τους, Tι πρέπει να λάβετε υπ' όψιν σας πριν καταλήξετε σε μία αγορά, Πώς πρέπει να τις τοποθετήσετε.

Δείτε τον τρόπο λειτουργίας των Flat Matrix LCD και των Flat Matrix Plasma με animated γραφικά. (αρχείο avi 90kB, απαιτεί Windows Μedia Player)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Ενισχυτές τάξης "D"
Τι είναι, ποιές είναι οι αρχές λειτουργίας τους, ποιά είναι τα προβλήματά τους και τι μπορούμε να περιμένουμε από την νέα τεχνολογία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Reviews

Parasound Halo C1,  A51
Η νέα σειρά Halo της Parasound βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος εδώ και πολύ καιρό, καθώς ο χρόνος ανάμεσα στην ανακοίνωση των νέων μοντέλων και στην παρουσίασή τους υπήρξε επίκινδυνα μεγάλος.  Ποιός ο λόγος της μεγάλης καθυστέρησης; Τον ανακαλύψαμε μόλις ανοίξαμε τα κουτιά....

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...►

Nέα

Nέος επεξεργαστής/προενισχυτής
από την Anthem

12.05.2004
Στην πραγματικότητα ο D1 μοιράζεται με τον AVM20 το ίδιο λειτουργικό σύστημα (που ελέγχει τις δυνατότητες και το DSP) αλλά, σύμφωνα με την εταιρία πρόκειται για μία συσκευή με πολύ καλύτερο ήχο.
Οπως είναι αναμενόμενο, υποστηρίζει όλα τα φορμά πολυκαναλικού ήχου της Dolby καθώς και τα proprietary AnthemOgic-Music και -Cinema, διαθέτει εσωτερικό upsampler που μπορεί να ανεβάσει τo sample rate κάθε ψηφιακής πηγής στα 192kHz και επιτρέπει στον χρήστη να επιδράσει στην ακουστική του δωματίου. Μία διαδικασία η οποία περιλαμβάνει την χρήση ειδικών τόνων που αποκαλύπτουν τα σημεία όπου εμφανίζονται οι αξονικοί ρυθμοί του χώρου καθώς και αντίστοιχα φίλτρα μπορούν να εξασθενήσουν τους χρωματισμούς και να εξασφαλίσουν καλύτερο χαμηλό.  Ο D1 χρησιμοποιεί δύο Motorola DSP 56367 στους οποίους τρέχουν οι αλγόριθμοι αποκωδικοποίησης καθώς και το bass management και η κατασκευή του προενισχυτή περιλαμβάνει βαρύ τροφοδοτικό και τυπωμένα κυκλώματα σχεδιασμένα με το χέρι  (...!δεν το λέμε εμείς, το δελτίο τύπου το λέει -αλλά και πάλι ποιός ο λόγος;) Στις δυνατότητες του επεξεργαστή, προσθέστε το multizone, την δυνατότητα εισαγωγής καθυστέρησης για lip-syncing την δυνατότητα ονομασίας κάθε εισόδου ανάλογα με την πηγή που εξυπηρετεί και την δυνατότητα αναβάθμισης του software.

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►

Resources

FREE DOWNLOAD

Το Home Entertainment
το 2003

Η πορεία της βιομηχανίας προιόντων Home Entertainment μέσα από δελτία τύπου, ειδήσεις και σχόλια που καταγράφηκαν στο avmentor.gr από τον Ιανουάριο μέχρι και τον Δεκέμβριο του 2003. Πάνω από διακόσιες καταχωρήσεις με χρονολογική σειρά σε ένα αρχειακό έντυπο 32 σελίδων που μπορείτε να κατεβάσετε και να εκτυπώσετε.

NEO!

ΤΑ CAMCORDERS
ΣΕ ΑΠΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Κάντε Download και εκτυπώστε τον μικρό οδηγό του avmentor.gr για τα ψηφιακά camcorders, ΔΩΡΕΑΝ

ΣΕΛΙΔΑ ΟΔΗΓΙΩΝ
KAI DOWNLOAD...►

Περισσότερα Resources...►

avBlog-Alert

Διαβάστε στο weblog του avmentor.gr τα σημαντικότερα θέματα του site και παράλληλα ενημερωθείτε για κάθε αλλαγή που γίνεται, μόλις γίνεται. Γραφτείτε ΔΩΡΕΑΝ στην λίστα απόδεκτών του avBlog-ALERT (απλό text)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ avBlog...

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ...


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2004
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr