Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 20/07/2004


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ: H APPLE ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΓΕΝΙΑ iPod ...

AV BLOG 

SITE MAP


Τεχνολογία

ΝΕΟ!

ΟΘΟΝΕΣ
FLAT MATRIX
LCD KAI PLASMA

Πώς λειτουργούν, Ποιά είναι τα προτερήματα και τα μειονεκτήματά τους, Tι πρέπει να λάβετε υπ' όψιν σας πριν καταλήξετε σε μία αγορά, Πώς πρέπει να τις τοποθετήσετε.

Δείτε τον τρόπο λειτουργίας των Flat Matrix LCD και των Flat Matrix Plasma με animated γραφικά. (αρχείο avi 90kB, απαιτεί Windows Μedia Player)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Ενισχυτές τάξης "D"
Τι είναι, ποιές είναι οι αρχές λειτουργίας τους, ποιά είναι τα προβλήματά τους και τι μπορούμε να περιμένουμε από την νέα τεχνολογία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Reviews

Parasound Halo C1,  A51
Η νέα σειρά Halo της Parasound βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος εδώ και πολύ καιρό, καθώς ο χρόνος ανάμεσα στην ανακοίνωση των νέων μοντέλων και στην παρουσίασή τους υπήρξε επίκινδυνα μεγάλος.  Ποιός ο λόγος της μεγάλης καθυστέρησης; Τον ανακαλύψαμε μόλις ανοίξαμε τα κουτιά....

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...►

Nέα

Η Apple ανακοίνωσε
την τέταρτη έκδοση του iPod

20.07.2004
Κανείς βεβαίως δεν μπορεί να αρνηθεί ότι ως ιδέα είναι εξαιρετική. Το iPod και το διαδικτυακό κατάστημα πώλησης iTunes είναι η πρώτη σοβαρή και καλοοργανωμένη εφαρμογή στον χώρο της διαδικτυακής μουσικής που ξεφεύγει από την μίζερη, ημιπαράνομη και συχνά κακής ποιότητας λογική του mp3.  Από την άλλη, η Apple είναι εξόχως ικανή να δημιουργεί μόδα ακόμη και στα πλέον απλά πράγματα και το iPod είναι το πρώτο player που έγινε μέρος ενός συγκεκριμένου lifestyle που αφορά και άλλους πλήν των πιτσιρικάδων.  Με απλό όσο και όμορφο user interface, καλή απόδοση (αν και παράπονα για διάφορα bugs εμφανίζονται από καιρού εις καιρόν...) και κυρίως άψογη υποστήριξη στο marketing, το iPod έχει στριμώξει αγρίως τον πιθανό ανταγωνισμό. Αλλωστε ο συνδυασμός iPod-Jobs είναι τόσο σημαντικός ώστε να αποτελεί το εξώφυλλο του Newsweek της 26/07.  Τι νέο υπάρχει στην τέταρτη έκδοση; Κατ' αρχήν το user interface είναι πλέον αυτό του mini iPod χωρίς τα χαρακτηριστικά πλήκτρα κάτω από την οθόνη αλλά με το "Click Wheel" που επιτρέπει τον χειρισμό μόνο με τον αντίχειρα. Αμεση επίσης θα είναι πρόσβαση στο Shuffle Mode,την τυχαία αναπαραγωγή η οποία έχει μία εντελώς διαφορετική αίσθηση όταν η χωρητικότητα είναι 20GB και 40GB κάτι το οποίο μεταφράζεται σε 10.000 tracks συμπιεσμένα με AAC στα 128kbps. Θα είναι επίσης ελαφρύτερο και με καλύτερο συσσωρευτή που του δίνει αυτονομία 12 ώρες ενώ απαιτεί για την πλήρη φόρτισή του μόλις 2 ώρες.  Το νέο iPod υποστηρίζει USB 2.0 για πολύ γρήγορη μεταφορά των αρχείων από τον υπολογιστή και είναι συμβατό εκτός του AAC και με MP3 καθως και με τον νέο codec της Apple που είναι μη απωλεστικός και προσφέρει συμπίεση 50%.  Εκτός από την βασική λειτουργία του, που είναι η ακρόαση μουσικής, το iPod υποστηρίζει μεταφορά αρχείων, διαθέτει organizer και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μέσο αποθήκευσης φωτογραφιών και φωνητικών σημειώσεων με τα κατάλληλα προαιρετικά αξεσουάρ.

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►

Resources

FREE DOWNLOAD

Το Home Entertainment
το 2003

Η πορεία της βιομηχανίας προιόντων Home Entertainment μέσα από δελτία τύπου, ειδήσεις και σχόλια που καταγράφηκαν στο avmentor.gr από τον Ιανουάριο μέχρι και τον Δεκέμβριο του 2003. Πάνω από διακόσιες καταχωρήσεις με χρονολογική σειρά σε ένα αρχειακό έντυπο 32 σελίδων που μπορείτε να κατεβάσετε και να εκτυπώσετε.

NEO!

ΤΑ CAMCORDERS
ΣΕ ΑΠΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Κάντε Download και εκτυπώστε τον μικρό οδηγό του avmentor.gr για τα ψηφιακά camcorders, ΔΩΡΕΑΝ

ΣΕΛΙΔΑ ΟΔΗΓΙΩΝ
KAI DOWNLOAD...►

Περισσότερα Resources...►

avBlog-Alert

Διαβάστε στο weblog του avmentor.gr τα σημαντικότερα θέματα του site και παράλληλα ενημερωθείτε για κάθε αλλαγή που γίνεται, μόλις γίνεται. Γραφτείτε ΔΩΡΕΑΝ στην λίστα απόδεκτών του avBlog-ALERT (απλό text)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ avBlog...

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ...


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2004
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr