Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 13/06/2006


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ:  H ΣΕΙΡΑ STELLO ΤΗΣ APRIL MUSIC ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ...

AV BLOG 

SITE MAP


H σειρά προιόντων Stello στην Ελληνική αγορά
09/06/2006
Oι αναγνώστες αυτών των σελίδων ίσως θυμούνται την April Music από την σειρά Eximus η οποία είχε παρουσιαστεί πριν από ένα περίπου χρόνο. Από τότε, κάποια πράγματα δείχνουν να έχουν αλλάξει στην εταιρία και η συγκεκριμένη σειρά περιλαμβάνει μόνο ένα "μεγάλο" CD player, με την April να δίνει, εμφανώς, βάση στην σειρά Stello.  Στην Stello περιλαμβάνονται ψηφιακές πηγές (transport/DAC, CD player και DAC/προενισχυτής), ένας ολοκληρωμένος ενισχυτής, ένας προενισχυτής και δύο τελικοί (ένας δικαναλικός και ένας μονομπλόκ).  Χωρίς να προσεγγίζουν την ριζοσπαστική εμφάνιση των Eximus, οι συσκευές της σειράς Stello ξεχωρίζουν με την αυστηρή μινιμαλιστική αισθητική τους, δείχνοντας ότι η εταιρία γνωρίζει τις αξίες του high-end, όσον αφορά την εμφάνιση.
Η Αpril δεν παραμένει, ωστόσο, στον εξωτερικό σχεδιασμό, αλλά προτείνει ενδιαφέρουσες ιδέες και στο εσωτερικό των συσκευών της: O μετατροπέας DA220 προσφέρει την δυνατότητα επιλογής upsampling μέχρι τα 192kHz και διαθέτει αναλογικό στάδιο σε τάξη Α (και πλήρως ισορροπημένο, μαζί με τις αντίστοιχες εξόδους), υποστηρίζει είσοδο AES/EBU, διαθέτει ψηφιακές εξόδους ώστε ο χρήστης να μπορεί να πραγματοποιήσει εύκολα ψηφιακές εγγραφές και συνεργάζεται με ένα transport (CDT200) βασισμένο στον μηχανισμό VAM1210 της Philips, απομονωμένο μηχανικά από το υπόλοιπο σασί και συμβατό με CD-R/RW. O ολοκληρωμένος ενισχυτής (A1320) προσφέρει πέντε εισόδους από τις οποίες η μία balanced και μπορεί να αποδώσει 140w/8Ω κανάλι.
Οσοι αναζητούν κάτι πιο κλασικό ως ψηφιακή πηγή, θα το βρούν στην περίπτωση του CDA320. Πρόκειται για ένα cd player με ενσωματωμένο upsampler μέχρι τα 192kHz, που προσφέρει επιπροσθέτως και ψηφιακές εισόδους, ώστε να μπορεί ο χρήστης να εκμεταλλευθεί το ψηφιακό και το αναλογικό (σε τάξη Α και fully balanced) τμήμα με κάθε άλλη ψηφιακή συσκευή. 
Σύμφωνα με πληροφορίες που πήραμε από την Exclusice Audio (η οποία αντιπροσωπεύει τα προιόντα της April και την σειρά Stello στην ελληνική αγορά) η εταιρία ανανεώνει τις σχεδιάσεις των προενισχυτών και των τελικών ενισχυτών της και θα πρέπει να αναμένουμε ανακοινώσεις σχετικώς σύντομα.
ΙΝFO: Εxclusive Audio, τηλ.: 210-823.6225, web: http://www.aprilmusic.com/

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2006
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr