Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 16/10/2007


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ:  Η ASCENDO ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ STEPCOM...

AV BLOG 

SITE MAP


Η Ascendo στην Ελληνική αγορά
01/10/2007
Τα προϊόντα της γερμανικής Ascendo διαθέτει στην ελληνική αγορά η StepCom, σύμφωνα με σχετικό δελτίο τύπου που έφθασε στα χέρια μας. Η Ascendo είναι μια εταιρία που δημιουργήθηκε το 1999 με κρατική υποστήριξη και δραστηριοποιήται στον χώρο της κατασκευής ηχείων, τον χώρο ελέγχου της ακουστικής καθώς επίσης και στον χώρο των εργαλείων για ακουστικές μετρήσεις.
Ίσως τα πλέον χαρακτηριστικά προϊόντα της εταιρίας είναι οι δύο σειρές ηχείων (M και Z) οι οποίες προσφέρουν την δυνατότητα του custom time allignment ανάλογα με την θέση του ακροατή με την ολίσθηση της κεφαλής που φέρει ένα τουίτερ ribbon. Οι δύο αυτές σειρές αποτελούνται από δύο μοντέλα η κάθε μια, όλα τρίδρομα, με το γούφερ στο εσωτερικό της καμπίνας σε μια αρχιτεκτονική που θυμίζει bandpass αλλά η εταιρία ονομάζει SASB.
Στον αντίποδα, υπάρχει η σειρά C η οποία περιλαμβάνει ένα μίνι μόνιτορ (C5, δύο δρόμων), ένα ηχείο δαπέδου (C7, τεσσάρων δρόμων) καθώς και το νέο δαπέδου C8, επίσης τεσσάρων δρόμων, το οποίο παρουσιάστηκε στην εφετινή έκθεση του Μονάχου. Χαρακτηριστικά της σειράς C, είναι η ομοαξονικές μονάδες μιντ/τουίτερ που χρησιμοποιούνται ενώ τόσο το C7 όσο και το C8 διαθέτουν ένα συμβατικό τουίτερ θόλου το οποίο ακτινοβολεί προς την πίσω πλευρά και αν τεθεί σε λειτουργία προσδίδει στα ηχεία χαρακτηριστικά δίπολου.
Πέραν των ηχείων η εταιρία δείχνει να έχει επενδύσει σημαντικά στον έλεγχο της ακουστικής του χώρου, προσφέροντας τόσο παθητικά μέσα ελέγχου (ΕΑ panels) όσο και ψηφιακούς ισοσταθμιστές/επεξεργαστές ακουστικής χώρων και μάλιστα δύο μοντέλα, το DASK και το DASK-V (με εξωτερικό τροφοδοτικό και δυνατότητα ρύθμισης της στάθμης). Και τα δύο μοντέλα διαθέτουν αναλογικές και ψηφιακές εισόδους, πραγματοποιούν υπολογισμούς στα 32bit και χρησιμοποιούν φίλτρα FIR, χωρίς η Αscendo να δίνει περισσότερες πληροφορίες σε επίπεδο αλγόριθμου.
Περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα της Ascendo μπορείτε να βρείτε στην StepCom (τηλ.: 210-960.5365)
ΙΝFO: StepCom, τηλ.: 210-963.5365, web: http://www.stepcom.gr , http://www.ascendo.de/
Συζητείστε το στα forums του avmentor...                                                    

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2007
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr