Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 11/12/2007


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ:  ΔΥΟ ΝΕΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ATC...

AV BLOG 

SITE MAP


Δύο νέα προϊόντα από την ATC
27/11/2007
Έχοντας ύψος κάτι παραπάνω από 1.30μ το EL 150 SLP είναι ένα ηχείο δαπέδου τριών δρόμων το οποίο πρόκειται να κυκλοφορήσει σε περιορισμένο αριθμό κομματιών. Η καμπίνα του έχει ελλειψοειδή διατομή ώστε να ελαχιστοποιούνται οι περιθλάσεις από τις ακμές και είναι ανοικτού τύπου με την οπή εκτόνωσης μπροστά. Οι μονάδες που χρησιμοποιούνται είναι ένα τουίτερ θόλου μιας ίντσας με μαγνήτη νεοδυμίου, το μιντ θόλου που χρησιμοποιήται στα SM-150 της εταιρίας καθώς επίσης και το μεγάλο γούφερ (375mm), επίσης της ATC. Η απόκριση του ηχείου είναι 25Hz-22kHz (για αποκλίσεις 6dB) και η διαφορά μεταξύ των ταιριασμένων ηχείων του κάθε ζεύγους θα είναι 0.5dB. Η ευαισθησία βρίσκεται στα 91dB/w/m. Η ATC προτίθεται να προσφέρει εγγύηση εφ' όρου ζωής στον αρχικό ιδιοκτήτη κάθε ζεύγους και το κάθε EL 150 SLP θα μπορεί να έχει όποιο φινίρισμα παραγγείλει αυτός. Η στάνταρντ πρόταση της εταιρίας, πάντως, ονομάζεται “Burr Magnolia” και είναι αυτή που φαίνεται στην φωτογραφία. Το βάρος του ηχείου είναι 82 κιλά.
Ο ολοκληρωμένος ενισχυτής SIA2 150 είναι μια σχεδίαση με στάδιο εξόδου σε τάξη AB, η οποία μπορεί να αποδώσει 150Wrms σε φορτία 8Ω, προσφέρει πέντε εισόδους στάθμης γραμμής και είναι χειροποίητος. Στις δυνατότητες του περιλαμβάνεται τηλεχειρισμός καθώς επίσης και τρεις έξοδοι, μια για υπογούφερ, μια για εγγραφή καθώς επίσης και μία έξοδος προενισχυτή για χρήση με άλλο τελικό ενισχυτή. Υπάρχει επίσης έξοδος ακουστικών. Σύμφωνα με το δελτίο τύπου της ATC, π SIA2-150 είναι ένα κομβικό μοντέλο της εταιρίας αφού θα αποτελέσει την βάση για μια νέα σειρά ηλεκτρονικών της εταιρίας η οποία θα περιλαμβάνει προενισχυτές, τελικούς ενισχυτές, cd player καθώς επίσης και ραδιοφωνικό δέκτη. Το επόμενο προϊόν αναμένεται να είναι το CD player με ημερομηνία επίσημης παρουσίασης την 8η Μαρτίου του 2008. Στο περιθώριο των παρουσιάσεων αυτών, τέλος, η ATC ανακοίνωσε ότι θα παρουσιάσει και ένα νέο τουίτερ, κατά πάσα πιθανότητα μέσα στο 2008.
ΙΝFO: Location Sound, τηλ.: 210-364.6154-5, web: http://www.locationhiend.com, http://www.atc.gb.net/
Συζητείστε το στα forums του avmentor...                                                    

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2007
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr