Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 19/02/2008


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ: ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΗΣ AUDIO PRO ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ...

AV BLOG 

SITE MAP


Τα προϊόντα της Audio Pro στην Ελληνική αγορά
14/02/2008
Σύμφωνα με την επίσημη ιστορία της, η Audio Pro εμφανίστηκε στην αγορά το 1978 και το πρώτο της προϊόν ήταν υπογούφερ, μια επιλογή αρκετά ασυνήθιστη για την εποχή εκείνη. Από τότε, βεβαίως, πολλά έχουν αλλάξει και οι Σουηδοί έχουν αποκτήσει ένα ευρύ δίκτυο εξαγωγών σε πάνω από τριάντα χώρες καθώς επίσης και έναν αρκετά μακρύ κατάλογο προϊόντων, ο οποίος περιλαμβάνει, ούτε λίγο ούτε πολύ, δέκα σειρές ηχείων για κάθε εφαρμογή, από τα μικρά και πολύχρωμα Allroom μέχρι τα μεγάλα δαπέδου Soniq και Level. Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά όλων των σειρών της εταιρίας είναι ότι περιλαμβάνουν μοντέλα για όλες τις θέσεις σε ένα πολυκαναλικό σύστημα, δηλαδή εκτός από τα κυρίως ηχεία περιλαμβάνουν κεντρικά και περιφερειακά ηχεία καθώς επίσης και υπογούφερ, έτσι ώστε ο χρήστης να μπορεί να εξελίξει το σύστημα του προς την κατεύθυνση του πολυκαναλικού ήχου όταν το επιθυμήσει.
Κρίνοντας από τις φωτογραφίες  των προϊόντων η Audio Pro δίνει σημασία και στην αισθητική μη διστάζοντας να προχωρήσει σε εξεζητημένες λύσεις όπως οι πέντε διαφορετικοί χρωματισμοί της λάκας των Allroom και η δερμάτινη επένδυση των ηχείων της σειράς Mondial (σε μαύρο ή καφέ χρώμα).
Ο κατάλογος με τα ηλεκτρονικά είναι αισθητά μικρότερος από αυτόν των ηχείων και περιλαμβάνει το ολοκληρωμένο σύστημα Stereo One (με CD player, ραδιοενισχυτή και ηχεία) το οποίο είναι διαθέσιμο σε τρεις διαφορετικές εκδόσεις, Stereo One, Stereo One Label και Stereo One Limited Edition, με το τελευταίο να έχει φινίρισμα από δέρμα ραμμένο στο χέρι και πολύ μικρή παραγωγή, μόλις 501 κομμάτια. Η λίστα συμπληρώνεται από το Porto, ένα φορητό ηχοσύστημα το οποίο βασίζεται στην τεχνολογία EmbracingSound για την δημιουργία στερεοφωνικού ήχου από δυο πηγές που βρίσκονται σε πολύ μικρή απόσταση μεταξύ τους, διευρύνοντας παράλληλα το sweet spot. H τεχνολογία αυτή αναπτύχθηκε από τους Fredrik Gunnarsson και Christer Heed με στόχο την δημιουργία μονοσημειακών ηχητικών πηγών για χρήση ως στούντιο μόνιτορς και βασίζεται στην διαχείριση του αθροίσματος και της διαφοράς μεταξύ των δύο καναλιών για να δημιουργήσει την πληροφορία της θέσης μιας ηχητικής πηγής. Το Porto περιλαμβάνει ραδιοφωνικό δέκτη FM και διαθέτει υποδοχή σύνδεσης για iPod.
ΙΝFO: Fujico Ελλάς Α.Ε., τηλ.: 210-483.3742, web: http://www.audiopro.com/
Συζητείστε το στα forums του avmentor...                                                    

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2008
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr