Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 04/12/2007


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ:  ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΝΙΣΧΥΤΗΣ CONDUCTOR ΑΠΟ ΤΗΝ AUDIOVALVE...

AV BLOG 

SITE MAP


Conductor: O νέος προενισχυτής της Audiovalve
03/12/2007
Παρουσιάστηκε επισήμως τον Αύγουστο του 2007 και είναι ο νέος “μεγάλος” προενισχυτής της Audiovalve. O Conductor είναι μια fully balanced/dual mono σχεδίαση χωρίς ολική ανάδραση, η οποία χρησιμοποιεί λυχνίες 6Η30 και 6922 (τέσσερις από τον κάθε τύπο) καθώς επίσης και εξωτερικό τροφοδοτικό. Η ρύθμιση της στάθμης γίνεται αναλογικά μέσω ενός εξαπλού ποτενσιόμετρου, αλλά ο χρήστης απολαμβάνει την ευελιξία που προσφέρει ο ενσωματωμένος μικροεπεξεργαστής και μπορεί να επιλέξει και να αποθηκεύσει διαφορετική ρύθμιση για κάθε είσοδο ξεχωριστά. Οι ρυθμίσεις αυτές καθώς επίσης και οι επιλογές εισόδου απεικονίζονται από μια μικρή οθόνη υγρών κρυστάλλων με διαγώνιο 2.1 ιντσών που βρίσκεται στην πρόσοψη , ενώ προσφέρεται και τηλεχειρισμός.
Από πλευράς δυνατοτήτων σύνδεσης, ο Conductor προσφέρει έξι εισόδους στάθμης line single ended και balanced, καθώς επίσης και δύο εξόδους για σύνδεση με τον τελικό ενισχυτή (επίσης είναι δυνατή η επιλογή μεταξύ single ended και balanced σύνδεσης). Υπάρχει ακόμη και έξοδος εγγραφής.
Η οθόνη μπορεί να ρυθμιστεί ώστε να δείχνει μια ποικιλία πληροφοριών όπως τον χρόνο προθέρμανσης των λυχνιών, τον συνολικό χρόνο που έχουν λειτουργήσει, την στάθμη, καθώς επίσης και το ποιά είσοδος/έξοδος έχει επιλεγεί.
ΙΝFO: Audio Μασσέλου, τηλ.: 210-322.1903, web: http://www.audiovalve.info/
Συζητείστε το στα forums του avmentor...                                                    

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2007
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr