Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 22/01/2008


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ: ΠΡΟΕΝΙΣΧΥΤΗΣ ΒΑΣΙΣΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ DAC1 ΑΠΌ ΤΗΝ BENCHMARK...

AV BLOG 

SITE MAP


DAC1 PRE: Ο διάσημος DAC γίνεται και προενισχυτής!
04/01/2008
H Benchmark ανακοίνωσε επίσημα την ύπαρξη του DAC1 PRE κατά την CES 2008, οπότε και τον επέδειξε για πρώτη φορά στο κοινό. Κρίνοντας από τις φωτογραφίες, έχουμε να κάνουμε με μια συσκευή που χρησιμοποιεί το τελευταίας γενιάς -περισσότερο lifestyle- σασί της εταιρίας, διατηρώντας το μικρό μέγεθος και την αισθητική που έγινε αγαπητή σε ένα ευρύ κοινό.  Ο προενισχυτής βασίζεται, φυσικά, στο ψηφιακό κομμάτι του κλασσικού DAC1, χρησιμοποιώντας την τεχνολογία UltraLock αλλά διαθέτει μεγαλύτερη ποικιλία εισόδων στις οποίες περιλαμβάνεται μία θύρα USB εγγενώς συμβατή με streams 24bit/96kHz (με την οποία εξοπλίστηκε τελευταίως και μια έκδοση του DAC1) η οποία δεν απαιτεί εγκατάσταση οδηγών, τρεις ομοαξονικές S/PDIF, μια οπτική Toshlink καθώς επίσης και μια single ended αναλογική.  Από πλευράς εξόδων διαθέτει τόσο single ended όσο και balanced, με δυνατότητα μάλιστα επιλογής μεταξύ προρυθμισμένης και συνεχώς ρυθμιζόμενης στάθμης εξόδου. Από την πρόσοψη, ο χρήστης μπορεί να επιλέξει την είσοδο μέσω ενός πιεστικού διακόπτη, να ρυθμίσει την στάθμη ενώ εκεί θα βρει και δύο εξόδους ακουστικών (με το κλασικό “καρφί” του τέταρτου της ίντσας). Για την οδήγηση των ακουστικών η Benchmark έχει χρησιμοποιήσει έναν ενισχυτή με πολύ χαμηλή αντίσταση εξόδου και πολύ χαμηλή παραμόρφωση τον οποίο ονομάζει HPA2.
Διατηρώντας την επιτυχημένη συνταγή που την έκανε αγαπητή σε ένα ευρύ κοινό, audiophiles και επαγγελματιών, η Benchmark χρησιμοποιεί ποιοτικά υλικά (τελεστικούς LM4562 της National με πολύ χαμηλή παραμόρφωση και θόρυβο) και καλής ποιότητας βύσματα. Ο DAC1 PRE αναμένεται στην αγορά τον Φεβρουάριο του 2008.
ΙΝFO: Location Sound, τηλ.: 210-364.6154, web: http://www.benchmarkmedia.com/ , http://www.locationhiend.com
Συζητείστε το στα forums του avmentor...                                                    

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2008
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr