Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 21/09/2004


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ: H ΒΟSE ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ iPod ME TO SOUNDDOCK...

AV BLOG 

SITE MAP


Τεχνολογία

ΝΕΟ!

ΟΘΟΝΕΣ
FLAT MATRIX
LCD KAI PLASMA

Πώς λειτουργούν, Ποιά είναι τα προτερήματα και τα μειονεκτήματά τους, Tι πρέπει να λάβετε υπ' όψιν σας πριν καταλήξετε σε μία αγορά, Πώς πρέπει να τις τοποθετήσετε.

Δείτε τον τρόπο λειτουργίας των Flat Matrix LCD και των Flat Matrix Plasma με animated γραφικά. (αρχείο avi 90kB, απαιτεί Windows Μedia Player)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Ενισχυτές τάξης "D"
Τι είναι, ποιές είναι οι αρχές λειτουργίας τους, ποιά είναι τα προβλήματά τους και τι μπορούμε να περιμένουμε από την νέα τεχνολογία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Reviews

Parasound Halo C1,  A51
Η νέα σειρά Halo της Parasound βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος εδώ και πολύ καιρό, καθώς ο χρόνος ανάμεσα στην ανακοίνωση των νέων μοντέλων και στην παρουσίασή τους υπήρξε επίκινδυνα μεγάλος.  Ποιός ο λόγος της μεγάλης καθυστέρησης; Τον ανακαλύψαμε μόλις ανοίξαμε τα κουτιά....

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...►

Nέα

SoundDock: H Bose στον χορό του iPod

16.09.2004
To SoundDock είναι ένα απλό, μινιμαλιστικά σχεδιασμένο docking station που επιτρέπει στους χρήστες του iPod (τρίτης και τέταρτης γενιάς καθώς και του iPod mini) να ακούσουν την μουσική που έχουν αποθηκεύσει σε αυτό μέσω ηχείων.  Το μόνο που απαιτείται είναι η τοποθέτηση του iPod στην ειδική βάση από όπου μεταφέρονται τα ηχητικά σήματα και τα σήματα ελέγχου στο SoundDock και στο μικρό, ιδιαίτερα λεπτό τηλεχειριστήριο που διαθέτει, ενώ είναι δυνατή και η φόρτισή του iPod όσο αυτό βρίσκεται στην βάση.  H Βοse έχει σχεδιάσει το SoundDock με την κλασική concept λογική που διακρίνει όλα τα προιόντα της, έτσι ώστε επεξεργασία σήματος, ενισχυτές και ηχεία είναι απόλυτα ταιριασμένα ενώ είναι και απλούστατο στην χρήση χωρίς την ανάγκη (ή την δυνατότητα...) οποιασδήποτε ρύθμισης.  Οι διαστάσεις του SoundDock είναι περίπου 165x300x160 xιλιοστά και θα παράγεται σε λευκό χρώμα.  Παράλληλα, η Bose ανακοίνωσε το νέο Bose Wave ένα πολύ απλό στην χρήση του ηχοσύστημα  (χωρίς κανένα ρυθμιστικό -χρειάζεται μόνο το τηλεχειριστήριό του).  Το Bose Wave περιλαμβάνει οδηγό CD που είναι συμβατός με CD-MP3 και νέα ηχεία που ενσωματώνουν την δεύτερη γενιά Waveguide, μίας τεχνολογίας που επιτρέπει την επέκταση της απόκρισης χαμηλών συχνοτήτων κατά μισή περίπου οκτάβα με τον ίδιο όγκο καμπίνας.

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►

Resources

FREE DOWNLOAD

Το Home Entertainment
το 2003

Η πορεία της βιομηχανίας προιόντων Home Entertainment μέσα από δελτία τύπου, ειδήσεις και σχόλια που καταγράφηκαν στο avmentor.gr από τον Ιανουάριο μέχρι και τον Δεκέμβριο του 2003. Πάνω από διακόσιες καταχωρήσεις με χρονολογική σειρά σε ένα αρχειακό έντυπο 32 σελίδων που μπορείτε να κατεβάσετε και να εκτυπώσετε.

NEO!

ΤΑ CAMCORDERS
ΣΕ ΑΠΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Κάντε Download και εκτυπώστε τον μικρό οδηγό του avmentor.gr για τα ψηφιακά camcorders, ΔΩΡΕΑΝ

ΣΕΛΙΔΑ ΟΔΗΓΙΩΝ
KAI DOWNLOAD...►

Περισσότερα Resources...►

avBlog-Alert

Διαβάστε στο weblog του avmentor.gr τα σημαντικότερα θέματα του site και παράλληλα ενημερωθείτε για κάθε αλλαγή που γίνεται, μόλις γίνεται. Γραφτείτε ΔΩΡΕΑΝ στην λίστα απόδεκτών του avBlog-ALERT (απλό text)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ avBlog...

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ...


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2004
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr