Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 09/10/2007


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ:  Ο ΝΕΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΕΝΙΣΧΥΤΗΣ ΤΗΣ BOULDER...

AV BLOG 

SITE MAP


865: Ο ολοκληρωμένος ενισχυτής της Boulder
08/10/2007
Το πιθανότερο είναι ότι έχετε ακούσει για την Boulder εξαιτίας του κορυφαίου προενισχυτή phono 2008 (με κόστος κοντά στα τριάντα χιλιάρικα...) ή λόγω των μεγάλων και ιδιόμορφα σχεδιασμένων τελικών της (2050 και 2060). H εταιρία διαθέτει μια ενδιαφέρουσα σειρά ενισχυτικών και DACs, στην οποία η τελευταία προσθήκη είναι ένας ολοκληρωμένος ενισχυτής με κωδικό 865. O συγκεκριμένος ενισχυτής έκανε την πρώτη του ευρωπαϊκή εμφάνιση στην έκθεση high end του Μονάχου και η σχεδίασή του δανείζεται χαρακτηριστικά τόσο από τον προενισχυτή 810 της εταιρίας όσο και από τον τελικό 860. Προσφέρει τέσσερις balanced εισόδους και μια έξοδο η οποία μπορεί να ρυθμιστεί ώστε να ελέγχεται από το ρυθμιστικό στάθμης (οπότε μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως έξοδος προενισχυτή) είτε να είναι σταθερή (για χρήσεις όπως είναι η εγγραφές). Το ίδιο το ρυθμιστικό στάθμης χρησιμοποιεί κλίμακα αντιστάσεων και επιτρέπει βήματα του 0.5dB, ενώ τα στάδια εισόδου είναι fully balanced.
O ενισχυτής αποδίδει 150Wrms σε φορτία 8Ω και μπορεί να φτάσει τα 300W κορυφής σε φορτία 4Ω. Οι υποδοχές σύνδεσης των ηχείων επιτρέπουν τη σωστή σύσφιγξη των καλωδίων με το χέρι (ένα είδος που χρησιμοποιήται όλο και περισσότερο σε σοβαρές κατασκευές) και ο ενισχυτή μπορεί να αποτελέσει μέρος ενός αυτοματοποιημένου συστήματος της Boulder μέσω των κατάλληλων θυρών. Οι επιλογές της εισόδου και της στάθμης φαίνονται σε μια οθόνη της οποίας η φωτεινότητα ρυθμίζεται. Ο 865 συνοδεύεται από ένα ενδιαφέρον αισθητικώς τηλεχειριστήριο.
ΙΝFO: web: http://www.boulderamp.com/
Συζητείστε το στα forums του avmentor...                                                    

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2007
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr