Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 11/09/2007


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ:  Η BOWERS & WILKINS ΕΠΕΝΔΥΕΙ ΣΤΟ iPod...

AV BLOG 

SITE MAP


Β&W Zeppelin: Για τους αδιόρθωτους iPodάδες...
10/09/2007
Είναι προφανές ότι το Zeppelin οφείλει την ονομασία του στο σχήμα του, αλλά για όσους γνωρίζουν την B&W είναι επίσης προφανές ότι το σχήμα αυτό δεν είναι τυχαίο. Υπαγορεύεται από την προσπάθεια του Βρετανού κατασκευαστή να σχεδιάσει μια μπάφλα η οποία θα επιτυγχάνει την μέγιστη δυνατή απόσταση μεταξύ των τουίτερ, τις καμπυλωμένες ακμές που εξασφαλίζουν καλύτερη στερεοφωνική εικόνα και έναν ικανοποιητικό όγκο για να φορτιστούν οι μονάδες μεσαίων και χαμηλών συχνοτήτων.
Στο Zeppelin έχουν ενσωματωθεί δύο ηχεία δύο δρόμων με τουίτερ θόλου αλουμινίου μίας ίντσας (που φορτίζεται από τον γνωστό μεταβλητής διατομής θάλαμο της B&W) και μιντ 3.5 ιντσών τα οποία υποβοηθούνται από ένα κεντρικά τοποθετημένο γούφερ 5 ιντσών που φορτίζεται από bass reflex. Οι ενισχυτές που οδηγούν τα ηχεία έχουν ισχύ 25W για κάθε τουίτερ και μιντ και 50W για το γούφερ και οδηγούνται από μια μονάδα ψηφιακής επεξεργασίας η οποία λαμβάνει υπ' όψιν της την στάθμη που έχει επιλέξει ο χρήστης. Επιπροσθέτως, είναι δυνατή η ρύθμιση της στάθμης των χαμηλών συχνοτήτων  ανάλογα με το μέγεθος του χώρου και την θέση του Zeppelin σε αυτόν.
Το “χέρι” του Worren φαίνεται ξεκάθαρα στην σχεδίαση της υποδοχής στην οποία τοποθετείται το iPod. Πρόκειται για ένα έλασμα έτσι σχεδιασμένο ώστε να επιτρέπει την άνετη χρήση του user interface του iPod, όπως θα συνέβαινε αν το κρατούσε κανείς στο χέρι του (υπάρχει, βεβαίως, και τηλεχειριστήριο).  Η υποδοχή δέχεται όλες τις εκδόσεις της συσκευής ενώ είναι δυνατή η σύνδεση και άλλων πηγών ήχου είτε μέσω αναλογικής είτε μέσω ψηφιακής εισόδου. Οι χρήστες iPods που έχουν δυνατότητα αναπαραγωγής βίντεο μπορούν να προβάλουν το υλικό τους σε εξωτερικές οθόνες χρησιμοποιώντας της εξόδους S-Video ή Composite που υπάρχουν.
Το Zeppelin θα είναι διαθέσιμο στην ευρωπαϊκή αγορά στις αρχές της επόμενης χρονιάς.
ΙΝFO: Τηλεοπτική Α.Ε., τηλ.: 210-983.4900 web: http://www.bwspeakers.com
Συζητείστε το στα forums του avmentor...                                                    

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2007
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr