Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 15/01/2008


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ: ΝΕΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ ΕΝΙΣΧΥΤΗΣ 1000W ΑΠΟ ΤΗΝ BRYSTON...

AV BLOG 

SITE MAP


Νέος τελικός ενισχυτής από την Bryston
10.01.2008
Ένα από τα σημεία κριτικής στους τελικούς ενισχυτές μεγάλης ισχύος είναι ότι οι επιδόσεις τους είναι μέτριες σε σήματα χαμηλής στάθμης. Η Bryston φρόντισε να μην συμβεί κάτι τέτοιο στην περίπτωση του 28B. Πρόκειται για έναν μονομπλόκ τελικό με ισχύ 1000W, ο οποίος απευθύνεται σε όσους αγάπησαν τον Μono 7B αλλά έχουν ηχεία που θα ήθελαν το “κάτι παραπάνω”.  Ο 28Β παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο κοινό στην CES 2008 και σύμφωνα με το σχετικό δελτίο τύπου έχει πολύ χαμηλές τιμές παραμόρφωσης, οι οποίες δεν ξεπερνούν το 0.001% με ισχύ αναφοράς το 1W, τόσο στην αρμονική παραμόρφωση όσο και στην παραμόρφωση ενδοδιαμόρφωσης. Πολύ χαμηλός επίσης φαίνεται να είναι και ο θόρυβος ο οποίος βρίσκεται στα -115dB. Το στάδιο εξόδου είναι fully balanced, και η αισθητική του ενισχυτή είναι η κλασική της Bryston, όπως κλασική είναι και η εγγύηση που δίδεται: 20 χρόνια! Η τιμή του (στις ΗΠΑ) είναι 7500 δολάρια.
Ενδιαφέρον έχει και ο νέος προενισχυτής της εταιρίας (παρουσιάστηκε επισήμως τον Αύγουστο του 2007). Πρόκειται για μια συσκευή σε δύο σασί, από τα οποία το ένα είναι το τροφοδοτικό, με κύκλωμα υλοποιημένο από διακριτά εξαρτήματα, το οποίο λειτουργεί σε τάξη Α. Προαιρετικά, προσφέρεται τηλεχειριστήριο ενώ ο BP-26, όπως είναι ο κωδικός του προενισχυτή, μπορεί να παραγγελθεί σε τέσσερις διαφορετικές εκδόσεις: Τον BP-26 (σκέτο), την απλούστερη line έκδοση, τον BP-26P, με κύκλωμα προενίσχυσης/απoέμφασης για κεφαλές κινητού μαγνήτη, τον BP-26MC, με κύκλωμα προενίσχυσης/αποέμφασης για κεφαλές κινητού μαγνήτη και κινητού πηνίου και, τέλος, τον BP-26DA, μια line έκδοση με ενσωματωμένους DACs.
ΙΝFO: Αdamco, τηλ.: 210-644.4512, http://www.bryston.ca/, http://www.adamco.gr/
Συζητείστε το στα forums του avmentor...                                                    

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2008
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr