Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 20/04/2004


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ: BRYSTON 875 HT: OKTΩ ΚΑΝΆΛΙΑ 75W ΚΑΙ ΕΥΕΛΙΞΙΑ...

AV BLOG 

SITE MAP


Τεχνολογία

ΝΕΟ!

ΟΘΟΝΕΣ
FLAT MATRIX
LCD KAI PLASMA

Πώς λειτουργούν, Ποιά είναι τα προτερήματα και τα μειονεκτήματά τους, Tι πρέπει να λάβετε υπ' όψιν σας πριν καταλήξετε σε μία αγορά, Πώς πρέπει να τις τοποθετήσετε.

Δείτε τον τρόπο λειτουργίας των Flat Matrix LCD και των Flat Matrix Plasma με animated γραφικά. (αρχείο avi 90kB, απαιτεί Windows Μedia Player)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Ενισχυτές τάξης "D"
Τι είναι, ποιές είναι οι αρχές λειτουργίας τους, ποιά είναι τα προβλήματά τους και τι μπορούμε να περιμένουμε από την νέα τεχνολογία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Reviews

Parasound Halo C1,  A51
Η νέα σειρά Halo της Parasound βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος εδώ και πολύ καιρό, καθώς ο χρόνος ανάμεσα στην ανακοίνωση των νέων μοντέλων και στην παρουσίασή τους υπήρξε επίκινδυνα μεγάλος.  Ποιός ο λόγος της μεγάλης καθυστέρησης; Τον ανακαλύψαμε μόλις ανοίξαμε τα κουτιά....

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...►

Nέα

Πολυκάναλος ενισχυτής από την Bryston

16.04.2004
Ο 875ΗΤ διαθέτει 8 διαφορετικά αρθρώματα ισχύος 75w τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν είτε ξεχωριστά, ώστε να είναι δυνατή η υποστήριξη ενός πλήρους συστήματος 7.1 με παθητικό υπογούγερ είτε γεφυρωμένα ανά δύο, κατά περίπτωση.  Ετσι, ο χρήστης μπορεί να επιλέξει την διαμόρφωση που χρειάζεται, γεφυρώνοντας για παράδειγμα δύο κανάλια ώστε να οδηγήσει το υπογούφερ με μεγαλύτερη ισχύ (250w) σε ένα σύστημα 6.1, ή ακόμη και χρησιμοποιώντας τρία γεφυρωμένα ζεύγη για τα εμπρός κανάλια και δύο με χαμηλότερη ισχύ για τα πίσω ηχεία σε ένα σύστημα 5.1 με ενεργό υπογούφερ.  Ο τελικός της Bryston διαθέτει single ended και balanced εισόδους που επιλέγονται μέσω διακόπτη, είσοδο για triggering, ώστε να είναι εύκολη η ενσωμάτωσή του σε ένα σύστημα οικιακού κινηματογράφου.  Η απόκριση συχνότητας εκτείνεται από το 0.5Hz μέχρι τα 100kHz και η ευαισθησία για πλήρη ισχύ (75W/8Ω) είναι 850mV.

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►

Resources

FREE DOWNLOAD

Το Home Entertainment
το 2003

Η πορεία της βιομηχανίας προιόντων Home Entertainment μέσα από δελτία τύπου, ειδήσεις και σχόλια που καταγράφηκαν στο avmentor.gr από τον Ιανουάριο μέχρι και τον Δεκέμβριο του 2003. Πάνω από διακόσιες καταχωρήσεις με χρονολογική σειρά σε ένα αρχειακό έντυπο 32 σελίδων που μπορείτε να κατεβάσετε και να εκτυπώσετε.

NEO!

ΤΑ CAMCORDERS
ΣΕ ΑΠΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Κάντε Download και εκτυπώστε τον μικρό οδηγό του avmentor.gr για τα ψηφιακά camcorders, ΔΩΡΕΑΝ

ΣΕΛΙΔΑ ΟΔΗΓΙΩΝ
KAI DOWNLOAD...►

Περισσότερα Resources...►

avBlog-Alert

Διαβάστε στο weblog του avmentor.gr τα σημαντικότερα θέματα του site και παράλληλα ενημερωθείτε για κάθε αλλαγή που γίνεται, μόλις γίνεται. Γραφτείτε ΔΩΡΕΑΝ στην λίστα απόδεκτών του avBlog-ALERT (απλό text)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ avBlog...

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ...


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2004
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr