Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 18/09/2007


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ:  ΟΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΕΣ AV ΤΗΣ BURMESTER...

AV BLOG 

SITE MAP


Επεξεργαστές surround από την Burmester
23/08/2007
Ο 007 είναι η πρώτη πολυκαναλική συσκευή της Burmester και είναι ένας επεξεργαστής 7.1 καναλιών συμβατός με Dolby Digital EX/Pro Logic II, DTS, DTS/ES και Neo6. Προσφέρει έξι ψηφιακές εισόδους (3 ομοαξονικές και 3 οπτικές) 4 αναλογικές εισόδους ήχου από τις οποίες η μια υποστηρίζει 7.1 κανάλια καθώς επίσης και έναν μεγάλο αριθμό από εισόδους video (ανάμεσα στις οποίες 2  SCART και 2 component  -δεν υπάρχει όμως HDMI). Όπως θα περίμενε κανείς, το δυνατό κομμάτι του 007 είναι αυτό του ήχου, το οποίο έχει δυνατότητα upsampling και στα οκτώ κανάλια, ρύθμιση της ευαισθησίας στις αναλογικές εισόδους, εξωτερικό τροφοδοτικό, δυνατότητα επιλογής της φάσης όσο το σήμα βρίσκεται στο ψηφιακό πεδίο καθώς επίσης και αυξημένες δυνατότητες ρυθμίσεων μέσω μενού. Ενδιαφέρουσα είναι η επιλογή της Burmester να τοποθετήσει το κύκλωμα δρομολόγησης των σημάτων βίντεο στο εξωτερικό τροφοδοτικό, απομακρύνοντάς το έτσι από τα περισσότερο ευαίσθητα στους θορύβους κυκλώματα ήχου.
Ο νεώτερος 057 βασίζεται στις αρχές του κορυφαίου μοντέλου (balanced και dc-coupled) αποτελεί, ωστόσο, μια λύση μικρότερου κόστους, μη περιλαμβάνοντας, μεταξύ άλλων, και το upsampler του 007. Είναι πάντως και αυτός συμβατός με Dolby Digital EX/Pro Logic II, DTS, DTS/ES και Neo6.  Και οι δύο συσκευές της Burmester χρησιμοποιούν την γνωστή αρθρωτή αρχιτεκτονική που κάνει δυνατή την αναβάθμιση τους, όπως και τα υπόλοιπα προϊόντα της εταιρίας.
ΙΝFO: Orpheus Audio, τηλ.: 210-5221.524, web: http://www.orpheusaudio.gr, http://www.burmester.de/
Συζητείστε το στα forums του avmentor...                                                    

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2007
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr