Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 17/10/2006


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ:  H BURMESTER ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΝΕΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΣΤΗΝ ΣΕΙΡΑ RONDO...

AV BLOG 

SITE MAP


Νέα προιόντα στη σειρά Rondo της Burmester
13.10.2006
H Burmester ανακοίνωσε τέσσερεις νέες συσκευές στην σειρά Rondo. Τα νέα προιόντα είναι ο ολοκληρωμένος ενισχυτής 051, το cd player 052, o ραδιοφωνικός δέκτης FM 053 και τα ηχεία δαπέδου 995Mk3.
O ολοκληρωμένος ενισχυτής είναι βασισμένος στον μεγαλύτερο ολοκληρωμένο της εταιρίας (032) όντας μια πλήρως ισορροπημένη (fully balanced) σχεδίαση χωρίς πυκνωτές σύζευξης μεταξύ των ενισχυτικών σταδίων, με στάδιο εξόδου ΑΒ έντονα πολωμένο σε τάξη Α (χάρις σε μία τοπολογία την οποία η Burmester ονομάζει X-Amp). Διαθέτει balanced εισόδους, ρυθμιστικά τονικότητας και μπορεί να οδηγήσει ηχεία με εμπέδηση που πέφτει κάτω από τα 2Ω.
Ο ραδιοφωνικός δέκτης πιθανότατα χρησιμοποιεί το στάδιο εισόδου που έχει σχεδιάσει η ίδια η Burmester (και χρησιμοποιεί στους μεγαλύτερους δέκτες της) και κάθε συσκευή συντονίζεται ξεχωριστά, πριν αφήσει την γραμμή παραγωγής.
Για τα ηχεία (όπως και για το CD player) η εταιρία δεν έχει δώσει μέχρι την στιγμή αυτή κάποιες λεπτομέρειες (εκτός από κάποιες φωτογραφίες). Κρίνοντας από αυτές, το 995Mk3 είναι ένα ηχείο δαπέδου δύο δρόμων, με καμπίνα bass reflex και το γνωστό τουίτερ της εταιρίας (jet-tweeter) το οποίο βασίζεται στην αρχή A.M.T. του Heil.
ΙΝFO: Orpheus Audio, τηλ.: 210-5221.524, web: http://www.orpheusaudio.gr, http://www.burmester.de/

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2006
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr