Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 15/06/2004


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ: ΝEA CAMCORDERS ΣΤΗΝ ΣΕΙΡΑ OPTURA ΤΗΣ CANON ME AIΣΘΗΤΗΡΑ 2.2 MEGAPIXELS...

AV BLOG 

SITE MAP


Τεχνολογία

ΝΕΟ!

ΟΘΟΝΕΣ
FLAT MATRIX
LCD KAI PLASMA

Πώς λειτουργούν, Ποιά είναι τα προτερήματα και τα μειονεκτήματά τους, Tι πρέπει να λάβετε υπ' όψιν σας πριν καταλήξετε σε μία αγορά, Πώς πρέπει να τις τοποθετήσετε.

Δείτε τον τρόπο λειτουργίας των Flat Matrix LCD και των Flat Matrix Plasma με animated γραφικά. (αρχείο avi 90kB, απαιτεί Windows Μedia Player)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Ενισχυτές τάξης "D"
Τι είναι, ποιές είναι οι αρχές λειτουργίας τους, ποιά είναι τα προβλήματά τους και τι μπορούμε να περιμένουμε από την νέα τεχνολογία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Reviews

Parasound Halo C1,  A51
Η νέα σειρά Halo της Parasound βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος εδώ και πολύ καιρό, καθώς ο χρόνος ανάμεσα στην ανακοίνωση των νέων μοντέλων και στην παρουσίασή τους υπήρξε επίκινδυνα μεγάλος.  Ποιός ο λόγος της μεγάλης καθυστέρησης; Τον ανακαλύψαμε μόλις ανοίξαμε τα κουτιά....

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...►

Nέα

Νέα camcorders στην σειρά Optura της Canon, με αισθητήρα 2.2 megapixels.

08.06.2004
Οι νέες μηχανές βασίζονται στην τεχνολογία DV Photo Plus της Canon η οποία περιλαμβάνει αισθητήρα 2.2 Megapixels, τον επεξεργαστή DIGIC DV και φακό της Canon με δυνατότητα οπτικού ζουμ x10.  Ο χρήστης μπορεί να χρησιμοποιήσει τις νέες Optura για να φωτογραφίσει στατικά και να αποθηκεύσει τις λήψεις του σε μία κάρτα SD στην οποία μπορούν να αποθηκευτούν επίσης και αρχεία κινούμενης εικόνας κωδικοποιημένα κατά MPEG4 (στην περίπτωση της Optura 500). Στις δυνατότητες των μηχανών περιλαμβάνονται ο εστιασμός σε επιλεγμένα σημεία του κάδρου, το bracketing και η λήψη βίντεο με λόγο πλευρών 16:9.
Η μεγαλύτερη Optura 500 προσφέρει, επίσης, μία σειρά από ευκολίες όπως είναι το φωτιστικό σώμα για λήψη σε πολύ σκοτεινό περιβάλλον, το ειδικό φωτιστικό για λήψεις μάκρο και η δυνατότητα σύνδεσης μέσω USB 2.0.  Οι μηχανές συνοδεύονται από το λογισμικό  Studio 9 SE της Pinnacle που επιτρέπει την επεξεργασία του βίντεο και την αποθήκευσή του σε DVD ή Video CD καθώς και το Instant Photo Album για την διαχείριση των φωτογραφιών.  Οι νέες Optura είναι επίσης συμβατές με εκτυπωτές που υποστηρίζουν PictBridge για άμεση εκτύπωση φωτογραφιών χωρίς την μεσολάβηση υπολογιστή.

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►

Resources

FREE DOWNLOAD

Το Home Entertainment
το 2003

Η πορεία της βιομηχανίας προιόντων Home Entertainment μέσα από δελτία τύπου, ειδήσεις και σχόλια που καταγράφηκαν στο avmentor.gr από τον Ιανουάριο μέχρι και τον Δεκέμβριο του 2003. Πάνω από διακόσιες καταχωρήσεις με χρονολογική σειρά σε ένα αρχειακό έντυπο 32 σελίδων που μπορείτε να κατεβάσετε και να εκτυπώσετε.

NEO!

ΤΑ CAMCORDERS
ΣΕ ΑΠΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Κάντε Download και εκτυπώστε τον μικρό οδηγό του avmentor.gr για τα ψηφιακά camcorders, ΔΩΡΕΑΝ

ΣΕΛΙΔΑ ΟΔΗΓΙΩΝ
KAI DOWNLOAD...►

Περισσότερα Resources...►

avBlog-Alert

Διαβάστε στο weblog του avmentor.gr τα σημαντικότερα θέματα του site και παράλληλα ενημερωθείτε για κάθε αλλαγή που γίνεται, μόλις γίνεται. Γραφτείτε ΔΩΡΕΑΝ στην λίστα απόδεκτών του avBlog-ALERT (απλό text)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ avBlog...

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ...


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2004
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr