Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 09/05/2006


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ:  NEA ΣΕΙΡΑ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΑΠΌ ΤΗΝ CARY AUDIO...

AV BLOG 

SITE MAP


Nέα σειρά συσκευών από την Cary Audio
08.05.2006
Μπορεί οι περισσότεροι να γνωρίζουν την Cary Audio εξ΄αιτίας των λαμπάτων σχεδιάσεών της, ωστόσο η πραγματικότητα είναι διαφορετική: Μόνο μια σειρά συσκευών, η Classic, περιλαμβάνει συσκευές με λυχνίες, ενώ παράλληλα, η εταιρία δείχνει έναν αξιοσημείωτο ζήλο στην διερεύνηση νέων ιδεών. Ετσι, άλλωστε εξηγούνται η ύπαρξη της σειράς Cinema (στην οποία περιλαμβάνονται προενισχυτής/αποκωδικοποιητής, τελικοί ενισχυτές και DVD player) καθώς και το CD player CD 303/300 με upsampler στα 768kHz και διπλό στάδιο εξόδου (με λυχνίες ή solid state). Στην λογική αυτή βασίζεται και η νέα σειρά Concept η οποία περιλαμβάνει ένα cd player (με κωδικό CDP 1) και έναν ολοκληρωμένο ενισχυτή (με κωδικό CAI 1).
H αισθητική της σειράς βασίζεται στην διχρωμία  του μαύρου και του φυσικού αλουμινίου και στις καθαρές γραμμές, χωρίς ωστόσο να απομακρύνεται από την λογική των υπόλοιπων συσκευών της Cary. To CDP 1 στηρίζεται στην εμπειρία της εταιρίας από την σχεδίαση του 303/300 και διατηρεί μερικές από τις βασικές του αρχές όπως είναι το upsampling, οι DACs (1792 της Burr Brown) και η δυνατότητα αποκωδικοποίησης HDCD. Χρησιμοποιεί επίσης ένα CD/DVD ROM drive στην θέση του transport, μεγάλο buffer για την μείωση του jitter και την αποτελεσματικότερη διόρθωση των σφαλμάτων και αναλογικά στάδια σε τάξη Α.
Ο ενισχυτής διαθέτει διακοπτικά στάδια εξόδου και είναι σε θέση να αποδώσει 125W ανά κανάλι σε φορτίο 8Ω και 250W ανά κανάλι σε φορτίο 4Ω.  Προσφέρει 6 εισόδους single ended και μία balanced, και επιτρέπει την παράκαμψη του προενισχυτή (και του ρυθμιστικού στάθμης) προκειμένου να χρησιμοποιηθεί ως απλός τελικός ενισχυτής σε ένα πολυκαναλικό σύστημα. Το τηλεχειριστήριο που τον συνοδεύει επιτρέπει τον έλεγχο της στάθμης και την επιλογή των εισόδων.
ΙΝFO: Symphonic Emporium, τηλ.: 210-973.7040, web: http://www.caryaudio.com/

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2006
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr