Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 25/04/2006


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ:  Η CRYSTAL AUDIO ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΝΕΟ ΗΧΕΙΟ ΔΑΠΕΔΟΥ...

AV BLOG 

SITE MAP


Νέα ηχεία δαπέδου από την Crystal Audio
20.04.2006
Το ΤΗΧ-Τ3 είναι το πρώτο μοντέλο δαπέδου με την πιστοποίηση ΤΗΧ Select στην ελληνική αγορά.  H πιστοποίηση THX Select αφορά συστήματα γενικώς και ηχεία ειδικώς τα οποία είναι κατάλληλα για λειτουργία σε μικρούς και μέτριους χώρους, με όγκο περίπου 57 κυβικά μέτρα και αποστάσεις θέασης στην περιοχή των 3 μέτρων.  Το Τ3 είναι μια υλοποίηση  τριών και μισού δρόμων και η ευαισθησία του φτάνει τα 93 db/w/m. Την αναπαραγωγή των συχνοτήτων από τα 40Hz έως και τα 22kHz αναλαμβάνουν τρία γούφερ Kevlar 6.5 ιντσών και το πρωτοποριακό Free Air Rotating Spherical tweeter, με κώνο αλουμινίου μίας ίντσας και μαγνήτη νεοδυμίου. Προσαρτημένο στην κορυφή της καμπίνας, το tweeter μπορεί να περιστραφεί προς τη θέση ακρόασης, διευκολύνοντας την τοποθέτηση του ηχείου στο χώρο. Επιπλέον, διαθέτει ηλεκτρονικό σύστημα προστασίας. Το ΤΗΧ-Τ3 διατίθεται σε δύο μοντέρνους χρωματισμούς, Silver και Wenge, με τον τελευταίο να ταιριάζει άψογα τόσο με ασημί όσο και με ανθρακί/μαύρες τηλεοράσεις flat matrix. Η προτεινόμενη τιμή λιανικής του είναι 1.099 ευρώ.
Ταυτόχρονα, η εταιρία ανακοίνωσε την κυκλοφορία της σειράς Plasma στο πολυτελές φινίρισμα πραγματικού ξύλου Wenge (Βέγκε). Το ξύλο αυτό διαθέτει ένα χαρακτηριστικό, σκούρο καφέ χρώμα που κάνει τα ηχεία να ταιριάζουν ιδανικά με τηλεοράσεις χρώματος ασημί, μαύρου ή ανθρακί. Το σύστημα αποτελείται από τέσσερα ηχεία-στήλες και ένα κεντρικό μικρών διαστάσεων. Κάθε στήλη είναι 2 δρόμων, διαθέτει δύο woofer τριών ιντσών από αλουμίνιο και ένα tweeter θόλου αλουμινίου. Τα woofer και το tweeter διαθέτουν σύστημα ηλεκτρονικής προστασίας. Το σύστημα ολοκληρώνει το subwoofer THX-SUB10t, με μονάδα 10 ιντσών, πιστοποιημένο κατά THΧ Select. Η τιμή του συστήματος είναι, επίσης, 1099 ευρώ.
ΙΝFO: Crystal Audio, τηλ.: 210-613.7100, web: http://www.crystalaudio.com/

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2006
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr