Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 02/01/2007


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ:  H DEFINITIVE TECHNOLOGY ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΝΕΟ ΗΧΕΙΟ...

AV BLOG 

SITE MAP


SuperTower από την Definitive Technology
29.12.2006
Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, το SuperTower θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στην εφετεινή CES και έχει ήδη βραβευθεί με το "2007 Innovation Award" των διοργανωτών. Πρόκειται για ένα ηχείο δαπέδου με καμπίνα από αλουμίνιο και βάση από γρανίτη, το οποίο χρησιμοποιεί μια συστοιχία D'Appolito (με τουίτερ αλουμινίου μίας ίντσας και δύο μιντ/γούφερ 5.25 ιντσών) για την αναπαραγωγή των μεσαίων και των υψηλών συχνοτήτων καθώς και ένα ενεργό σύστημα γούφερ/παθητικών ακτινοβολιτών για τις χαμηλές συχνότητες.
Για να διατηρήσει το πλάτος της μπάφλας μικρό (ξεπερνά ελάχιστα τα 160 χιλιοστά) η Definitive χρησιμοποιεί οβάλ μονάδες χαμηλών συχνοτήτων (ένα γούφερ 6x10 ίντσες και δύο επίπεδους παθητικούς ακτινοβολιτές ίδιων διαστάσεων τοποθετημένους εκατέρωθεν). Το γούφερ είναι προσφάτως σχεδιασμένο από την ίδια την Definitve (όπως άλλωστε το τούιτερ και τα μιντ) και το μαγνητικό του σύστημα έχει βελτιστοποιηθεί με ανάλυση πεπερασμένων στοιχείων. Την οδήγησή του έχει αναλάβει ένας ενισχυτής τάξης D ο οποίος μπορεί να αποδώσει ισχύ 300W. 
Το τελικό αποτέλεσμα όλων των παραπάνω είναι ένα ηχείο με ύψος που ξεπερνά το 1.30μ και απόκριση συχνότητας που εκτείνεται από τα 14Hz έως τα 30kHz. Η ευαισθησία του παθητικού τμήματος είναι 93dB και η εμπέδηση βρίσκεται στην περιοχή 4-8Ω. Η τιμή στην αγορά των HΠΑ υπολογίζεται κοντά στα 3600 δολλάρια.
ΙΝFO: web: http://www.definitivetech.com/
Συζητείστε το στα forums του avmentor...                                                    

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2007
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr