Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 20/04/2004


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ: NEOΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΣ 7.1 ΑΠΟ ΤΗΝ DENON...

AV BLOG 

SITE MAP


Τεχνολογία

ΝΕΟ!

ΟΘΟΝΕΣ
FLAT MATRIX
LCD KAI PLASMA

Πώς λειτουργούν, Ποιά είναι τα προτερήματα και τα μειονεκτήματά τους, Tι πρέπει να λάβετε υπ' όψιν σας πριν καταλήξετε σε μία αγορά, Πώς πρέπει να τις τοποθετήσετε.

Δείτε τον τρόπο λειτουργίας των Flat Matrix LCD και των Flat Matrix Plasma με animated γραφικά. (αρχείο avi 90kB, απαιτεί Windows Μedia Player)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Ενισχυτές τάξης "D"
Τι είναι, ποιές είναι οι αρχές λειτουργίας τους, ποιά είναι τα προβλήματά τους και τι μπορούμε να περιμένουμε από την νέα τεχνολογία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Reviews

Parasound Halo C1,  A51
Η νέα σειρά Halo της Parasound βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος εδώ και πολύ καιρό, καθώς ο χρόνος ανάμεσα στην ανακοίνωση των νέων μοντέλων και στην παρουσίασή τους υπήρξε επίκινδυνα μεγάλος.  Ποιός ο λόγος της μεγάλης καθυστέρησης; Τον ανακαλύψαμε μόλις ανοίξαμε τα κουτιά....

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...►

Nέα

Nέος ολοκληρωμένος AV από την Denon

19.04.2004
O ΑVR-3805 αποτελεί την πρόταση της Denon για τους ολοκληρωμένους ενισχυτές/επεξεργαστές της χαμηλής κατηγορίας τιμής.  Διαθέτει επτά κανάλια ισχύος 120w/8Ω και είναι συμβατός με Dolby Digital Surround EX, DTS, DTS 96/24 5.1για DVD-Video, DTS ES Discrete 6/1, ES Matrix 6.1 και  Enhanced Neo: 6 Cinema & Music όπως επίσης και με Dolby Pro Logic IIx. Για την επεξεργασία του σήματος, ο ενισχυτής βασίζεται στον  SHARC της Analog Devices με δυνατότητα επεξεργασίας 32bit.  Από τα ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά του ενισχυτή είναι το νέο σύστημα ρύθμισης της Denon το οποίο με την βοήθεια ενός μικροφώνου ακριβείας μπορεί να ρυθμίσει πλήρως το σύστημα ως προς έξι παραμέτρους (ορθή σύνδεση ηχείων, φάση, μέγεθος ηχείων, απόκριση συχνότητας, στάθμη επιμέρους καναλιών και χρονική καθυστέρηση).  Το σύστημα συμπληρώνεται από έναν ισοσταθμιστή ακουστικής χώρου που μπορεί να επέβει παραμετρικά σε οκτώ περιοχές.  Από πλευράς εισόδων, ενδιαφέρουσα είναι η ύπαρξη direct για πολυκαναλικές πηγές, η δυνατότητα up-conversion σε σήματα composite και S-video (που μετατρέπονται σε σήματα συνιστωσών) καθώς επίσης και η δυνατότητα ψηφιακής πηγών υψηλής ανάλυσης μέσω της εισόδου Denon Link 3 που μπορεί να χρησιμοποιηθεί με τα DVD-A1 και DVD-A11 της εταιρίας.

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►

Resources

FREE DOWNLOAD

Το Home Entertainment
το 2003

Η πορεία της βιομηχανίας προιόντων Home Entertainment μέσα από δελτία τύπου, ειδήσεις και σχόλια που καταγράφηκαν στο avmentor.gr από τον Ιανουάριο μέχρι και τον Δεκέμβριο του 2003. Πάνω από διακόσιες καταχωρήσεις με χρονολογική σειρά σε ένα αρχειακό έντυπο 32 σελίδων που μπορείτε να κατεβάσετε και να εκτυπώσετε.

NEO!

ΤΑ CAMCORDERS
ΣΕ ΑΠΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Κάντε Download και εκτυπώστε τον μικρό οδηγό του avmentor.gr για τα ψηφιακά camcorders, ΔΩΡΕΑΝ

ΣΕΛΙΔΑ ΟΔΗΓΙΩΝ
KAI DOWNLOAD...►

Περισσότερα Resources...►

avBlog-Alert

Διαβάστε στο weblog του avmentor.gr τα σημαντικότερα θέματα του site και παράλληλα ενημερωθείτε για κάθε αλλαγή που γίνεται, μόλις γίνεται. Γραφτείτε ΔΩΡΕΑΝ στην λίστα απόδεκτών του avBlog-ALERT (απλό text)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ avBlog...

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ...


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2004
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr