Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 13/07/2004


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ: H DENON ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΝΕΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ HOME ENTERTAINMENT...

AV BLOG 

SITE MAP


Τεχνολογία

ΝΕΟ!

ΟΘΟΝΕΣ
FLAT MATRIX
LCD KAI PLASMA

Πώς λειτουργούν, Ποιά είναι τα προτερήματα και τα μειονεκτήματά τους, Tι πρέπει να λάβετε υπ' όψιν σας πριν καταλήξετε σε μία αγορά, Πώς πρέπει να τις τοποθετήσετε.

Δείτε τον τρόπο λειτουργίας των Flat Matrix LCD και των Flat Matrix Plasma με animated γραφικά. (αρχείο avi 90kB, απαιτεί Windows Μedia Player)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Ενισχυτές τάξης "D"
Τι είναι, ποιές είναι οι αρχές λειτουργίας τους, ποιά είναι τα προβλήματά τους και τι μπορούμε να περιμένουμε από την νέα τεχνολογία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Reviews

Parasound Halo C1,  A51
Η νέα σειρά Halo της Parasound βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος εδώ και πολύ καιρό, καθώς ο χρόνος ανάμεσα στην ανακοίνωση των νέων μοντέλων και στην παρουσίασή τους υπήρξε επίκινδυνα μεγάλος.  Ποιός ο λόγος της μεγάλης καθυστέρησης; Τον ανακαλύψαμε μόλις ανοίξαμε τα κουτιά....

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...►

Nέα

Σύστημα home entertainment
από την Denon

08.07.2004
Το σύστημα της Denon αποτελείται από μία κεντρική μονάδα που συνδυάζει DVD player και αποκωδικοποιητή/ενισχυτή και από ένα σύστημα ηχείων 5.1.  To player είναι συμβατό με DVD, CD, καθώς και δίσκους που περιλαμβάνουν αρχεία φωτογραφιών (JPEG και Photo-CD) και αρχεία ήχου (MP3 και WMA) ενώ προσφέρει και δυνατότητα προοδευτικής σάρωσης (PAL 625p) καθώς επίσης και έξοδο SCART με δυνατότητα RGB. O αποκωδικοποιητής είναι συμβατός με DTS-ES Discrete, 96/24, Neo:6, Dolby Digital + EX και Dolby Pro-Logic IIx και μπορεί να υποστηρίξει και συστήματα 6.1 και 7.1 αφού διαθέτει εξόδους line για την χρήση εξωτερικών τελικών ενισχυτών.  Οι ενσωματωμένοι ενισχυτές αποδίδουν 100Wσε φορτίο 6Ω ο κάθε ένας (σε τάξη D) ενώ υπάρχει και ενσωματωμένος δέκτης FM/AM με εξήντα θέσεις μνήμης. Το σύστημα μπορεί να ανιχνεύσει το είδος του δίσκου και να προσαρμοστεί μόνο του στις ανάγκες της αποκωδικοποίησης ενώ και οι ρυθμίσεις γίνονται με εύκολο τρόπο καθώς ο χρήστης απλώς επιλέγει το μέγεθος του χώρου και την θέση ακρόασης.  Τα ηχεία είναι δύο δρόμων τριών μεγαφώνων με δύο γούφερ μικρής διαμέτρου και ένα τουίτερ θόλου που φτάνει τα 90kHz.  Στην κατασκευή τους  χρησιμοποιήται ένας συνδυασμός προφιλ αλουμινίου και φύλλων MDF ενώ το σχήμα της καμπίνας ελαχιστοποιεί τα στάσιμα κύματα στο εσωτερικό της.

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►

Resources

FREE DOWNLOAD

Το Home Entertainment
το 2003

Η πορεία της βιομηχανίας προιόντων Home Entertainment μέσα από δελτία τύπου, ειδήσεις και σχόλια που καταγράφηκαν στο avmentor.gr από τον Ιανουάριο μέχρι και τον Δεκέμβριο του 2003. Πάνω από διακόσιες καταχωρήσεις με χρονολογική σειρά σε ένα αρχειακό έντυπο 32 σελίδων που μπορείτε να κατεβάσετε και να εκτυπώσετε.

NEO!

ΤΑ CAMCORDERS
ΣΕ ΑΠΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Κάντε Download και εκτυπώστε τον μικρό οδηγό του avmentor.gr για τα ψηφιακά camcorders, ΔΩΡΕΑΝ

ΣΕΛΙΔΑ ΟΔΗΓΙΩΝ
KAI DOWNLOAD...►

Περισσότερα Resources...►

avBlog-Alert

Διαβάστε στο weblog του avmentor.gr τα σημαντικότερα θέματα του site και παράλληλα ενημερωθείτε για κάθε αλλαγή που γίνεται, μόλις γίνεται. Γραφτείτε ΔΩΡΕΑΝ στην λίστα απόδεκτών του avBlog-ALERT (απλό text)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ avBlog...

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ...


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2004
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr