Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Κυριακή, 26/09/2004


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ: H DYNAUDIO ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΝΕΟ ΗΧΕΙΟ ΣΤΗΝ ΣΕΙΡΑ SPECIAL EDITION...

AV BLOG 

SITE MAP


Τεχνολογία

ΝΕΟ!

ΟΘΟΝΕΣ
FLAT MATRIX
LCD KAI PLASMA

Πώς λειτουργούν, Ποιά είναι τα προτερήματα και τα μειονεκτήματά τους, Tι πρέπει να λάβετε υπ' όψιν σας πριν καταλήξετε σε μία αγορά, Πώς πρέπει να τις τοποθετήσετε.

Δείτε τον τρόπο λειτουργίας των Flat Matrix LCD και των Flat Matrix Plasma με animated γραφικά. (αρχείο avi 90kB, απαιτεί Windows Μedia Player)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Ενισχυτές τάξης "D"
Τι είναι, ποιές είναι οι αρχές λειτουργίας τους, ποιά είναι τα προβλήματά τους και τι μπορούμε να περιμένουμε από την νέα τεχνολογία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Reviews

Parasound Halo C1,  A51
Η νέα σειρά Halo της Parasound βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος εδώ και πολύ καιρό, καθώς ο χρόνος ανάμεσα στην ανακοίνωση των νέων μοντέλων και στην παρουσίασή τους υπήρξε επίκινδυνα μεγάλος.  Ποιός ο λόγος της μεγάλης καθυστέρησης; Τον ανακαλύψαμε μόλις ανοίξαμε τα κουτιά....

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...►

Nέα
Nέο μέλος στην σειρά SE της Dynaudio
21.09.2004
To Audience 72SE είναι ένα ηχείο δαπέδου δύο δρόμων τριών μεγαφώνων, το οποίο αποτελεί βελτιωμένη έκδοση του Audience 72, τόσο σε θέματα φινιρίσματος όσο και ως προς τις χρησιμοποιούμενες μονάδες και το φίλτρο διαχωρισμού.  Χρησιμοποιεί ένα νέο τουίτερ το οποίο είναι παραλλαγή του γνωστού Esotec (που σχεδιάστηκε για τα ηχεία της σειράς Contour S) και διαθέτει υφασμάτινο θόλο και πηνίο φωνής από αλουμίνιο, ενώ τα δύο μιντ/γούφερ είναι αυτά του Contour 1.8MkII, με χυτό αλουμινένιο πλαίσιο, πηνίο φωνής από αλουμίνιο μεγάλης διαμέτρου και ενισχυμένο μαγνητικό σύστημα.  Η αλλαγή των μονάδων έχει επιφέρει φυσικά και αλλαγές στο φίλτρο που χρησιμοποιεί καλής ποιότητας υλικά και βελτιωμένους ακροδέκτες για την σύνδεση με τον ενισχυτή.  Η καμπίνα είναι κατασκευασμένη από mdf και η μπάφλα έχει πάχος 25 χιλιοστά , ενώ υπάρχουν οι γνωστές εσωτερικές ενισχύσεις που χρησιμοποιεί η Dynaudio στα ηχεία δαπέδου.  Το 72SE είναι bass reflex, έχει ευαισθησία 86dB και συχνότητα συντονισμού 32Hz.  Θα διατείθεται σε τέσσερα διαφορετικά φινιρίσματα.

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►

Resources

FREE DOWNLOAD

Το Home Entertainment
το 2003

Η πορεία της βιομηχανίας προιόντων Home Entertainment μέσα από δελτία τύπου, ειδήσεις και σχόλια που καταγράφηκαν στο avmentor.gr από τον Ιανουάριο μέχρι και τον Δεκέμβριο του 2003. Πάνω από διακόσιες καταχωρήσεις με χρονολογική σειρά σε ένα αρχειακό έντυπο 32 σελίδων που μπορείτε να κατεβάσετε και να εκτυπώσετε.

NEO!

ΤΑ CAMCORDERS
ΣΕ ΑΠΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Κάντε Download και εκτυπώστε τον μικρό οδηγό του avmentor.gr για τα ψηφιακά camcorders, ΔΩΡΕΑΝ

ΣΕΛΙΔΑ ΟΔΗΓΙΩΝ
KAI DOWNLOAD...►

Περισσότερα Resources...►

avBlog-Alert

Διαβάστε στο weblog του avmentor.gr τα σημαντικότερα θέματα του site και παράλληλα ενημερωθείτε για κάθε αλλαγή που γίνεται, μόλις γίνεται. Γραφτείτε ΔΩΡΕΑΝ στην λίστα απόδεκτών του avBlog-ALERT (απλό text)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ avBlog...

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ...


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2004
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr