Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 13/11/2007


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ:  TA ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΗΣ EMT ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΌ ΤΗΝ MF AUDIO

AV BLOG 

SITE MAP


Τα προιόντα της EMT στην Ελληνική αγορά...
06/11/2007
Είχαμε την ευκαιρία να δούμε από κοντά, για πρώτη φορά, προιόντα της EMT στην εφετινή έκθεση του Μονάχου, αλλά βεβαίως η εταιρία έχει μια μακρά παράδοση δεκαετιών πίσω της. Ανάμεσα στα πιο γνωστά της προιόντα είναι ο βραχίονας ΕΜΤ997 “Βanana”, ονομασία που πήρε από το ιδιόμορφο σχήμα του. Ο βραχίονας της τρέχουσας παραγωγής είναι η επετειακή έκδοση του παλιού δωδεκάιντσου βραχίονα και κατασκευάζεται με βάση τα παλιά σχέδια και με τις ίδιες ακριβώς διαδικασίες.
Στον κατάλογο προϊόντων της εταιρίας, υπάρχει ακόμη ο προενισχυτής phono JPA 66, μια συσκευή που εκτός της συνήθους αποέμφασης RIAA προσφέρει δυνατότητα αλλαγής πολλών παραμέτρων τόσο του τερματισμού των κεφαλών και της ευαισθησίας εισόδων (διαθέτει 4 για κεφαλές και 2 line!) όσο και επιλογή φίλτρων scratch, ισοστάθμισης ακόμη και ρυθμίσεων των σταθερών χρόνου της καμπύλης αποέμφασης. 
Η ΕΜΤ είναι επίσης γνωστή για τις δύο κεφαλές της, την JSD 5 και την JSD 6, που διαφέρουν μόνον όσον αφορά στην ακίδα, η οποία στην μεν πρώτη είναι διαμάντι Gyger S στην δε δεύτερη, Super Fineline. Είναι και οι δύο κινητού πηνίου που μπορούν να τοποθετηθούν σε βραχίονες ενεργού μάζας 15-35 γραμμαρίων, με σώμα από αλουμίνιο. Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να πάρετε από την MF Audio.
Μια ιστορική φωτογραφία του Breuer, ο οποίος φωτογραφίζεται σπανιότατα (αριστερά) με τον Jules Limon στο Μόναχο. Ο Limon είναι ο γενικός διευθυντης πωλήσεωντων προιόντων της EMT.
ΙΝFO: ΜF Audio, τηλ.: 210-724.4147, web: http://www.mfaudio.gr, http://www.emt-studiotechnik.de/
Συζητείστε το στα forums του avmentor...                                                    

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2007
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr