Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 18/09/2007


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ:  ΟΙ ΜΟΥΣΙΚΟΙ SERVERS ΤΗΣ ESCIENT ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ...

AV BLOG 

SITE MAP


Οι μουσικοί server της Escient στην ελληνική αγορά
14/09/2007
O Fireball SE160i βασίζεται σε έναν σκληρό δίσκο 160GB στον οποίο μπορούν να αποθηκευτούν μέχρι 2.695 ώρες μουσικού υλικού κωδικοποιημένου σε αρχεία mp3 με bitrate 128kbps (και 1.078 ώρες αν το bitrate ανέβει στα 320kbps). Η συσκευή υποστηρίζει encoding/playback αρχείων FLAC (μη απωλεστικώς συμπιεσμένων, με χωρητικότητα 453 ώρες) και είναι επίσης συμβατή με αρχεία WMA καθώς και WAV. To ripping του υλικού γίνεται από τον ενσωματωμένο οδηγό οπτικού δίσκου ο οποίος είναι συμβατός με CD, CD-R/RW και, επιπροσθέτως μπορεί να πραγματοποιήσει εγγραφή του υλικού που επιθυμεί ο χρήστης είτε με την μορφή αρχείων mp3 είτε ασυμπίεστα σε δίσκους. 
Το SE160i μπορεί να συνδεθεί με το διαδίκτυο ώστε να κατεβάσει streams ραδιοφωνικών σταθμών και μέσω της σύνδεσης αυτής μπορεί, επίσης να προσπελάσει την βάση δεδομένων Gracenote από την οποία κατεβάζει εξώφυλλα και metadata για το κάθε κομμάτι που εισάγεται στον δίσκο. Η συσκευή διαθέτει αναλογική είσοδο για την εγγραφή υλικού από αντίστοιχες πηγές (αλλά όχι και ψηφιακή είσοδο) καθώς και εξόδους βίντεο για την προβολή του user interface σε εξωτερική οθόνη. Μέσα στις δυνατότητες του server είναι η πρόσβαση σε pc (μέσω Ethernet) για την διαχείριση μουσικής που βρίσκεται αποθηκευμένη σε τοπικό σκληρό δίσκο καθώς επίσης και ο χειρισμός του από απόσταση μέσω ενός web interface.
H συσκευή συνοδεύεται από τηλεχειριστήριο και είναι ήδη διαθέσιμη στην αγορά στην τιμή των 1399 ευρώ (μετρητοίς νετ με ΦΠΑ)
ΙΝFO: Αdamco, τηλ.: 210-644.4512, http://www.escient.com/, http://www.adamco.gr/
Συζητείστε το στα forums του avmentor...                                                    

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2007
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr