Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 04/04/2017

AVMENTOR.net
Go to
AVMENTOR.net

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017, CAPSIS

Ήχος Εικόνα Show 2017 On Tour - Show Report

Λογότυπος
Thumbnail Thumbnail Thumbnail

Φυσικά, την παράσταση στον χώρο της Reed έκλεψε το μεγάλο Muse 3C, με το διπλό σύστημα μετάδοσης (με επιλογή μέσω τροχαλίας τριβής ή ιμάντα). Χρησιμοποιεί δυο κινητήρες με διαφορετική σχέση μετάδοσης (ώστε να μην ενισχύονται οι κραδασμοί) και ηλεκτρονικό έλεγχο στροφών (PLL). Εδώ, φαίνεται με τον βραχίονα 5Τ, μια πολύ ενδιαφέρουσα κατασκευή μεταβλητής γωνίας εκτροπής (στην πράξη συμπεριφέρεται ως παράλληλης μετατόπισης) η οποία χρησιμοποιεί έναν κινητήρα και αισθητήρες laser για την μετακίνηση του κέντρου περιστροφής.

Πλήρης σειρά πολύπριζων από την Supra. Η εταιρία προσφέρει μια πραγματικά μεγάλη γκάμα προϊόντων που ξεκινά από τις δύο θέσεις και φθάνει στις δεκαπέντε με ισχύ που ξεπερνά τα 3.6kW. Τα προϊόντα μπορούν να παραδοθούν προαιρετικώς με ενσωματωμένη προστασία από υπερτάσεις ενώ υπάρχει πάντα ένας ή δύο (για πολύπριζα με πάνω από 8 θέσεις) ρευματοδότες χωρίς φίλτρο, για την τροφοδοσία τελικών ενισχυτών.

Αποκαλυπτήρια: Μια νέα εταιρία πώλησης και υποστήριξης συσκευών ήχου απαιτήσεων δημιουργήθηκε από τον Βασίλη Χουρμουζιάδη. Γνωρίζοντας τον άνθρωπο, η Thessaloniki Audio Society έχει κάθε λόγο για μια ιδιαίτερα επιτυχημένη πορεία και τα σχέδια είναι πολλά και ενδιαφέροντα όπως και οι συνεργασίες που θα ανακοινωθούν στο εγγύς μέλλον!

Thumbnail Thumbnail Thumbnail

Η μεγάλη αντικραδασμική βάση Silence Plus της Thixar ενώ “σηκώνει” ένα iPad με το στάντ του και το hub Active Discreet της Audiovector το οποίο χρησιμοποιείται για ασύρματο streaming στα ηχεία της εταιρίας. Το Silence Plus αποτελείται από δύο επιφάνειες μεταξύ των οποίων παρεμβάλλεται μια γέλη (gel). Το σύστημα εξασφαλίζει, σύμφωνα με την εταιρία, απορρόφηση σε όλο το φάσμα συχνοτήτων.

Η TruLife Audio (TLA) παρουσίασε τον προενισχυτή phono Argω, μια σχεδίαση dual mono χωρίς ανάδραση, βασισμένη σε 12AX7, 12AU7 και EZ81. Προσφέρει δύο εισόδους (ΜΜ/MC) με δυνατότητα εξωτερικής ρύθμισης της αντίστασης για τις κεφαλές MC. Ανήκει στην κορυφαία σειρά προϊόντων της εταιρίας, της Xactive.

Η TLA επέδειξε επίσης τον ολοκληρωμένο ενισχυτή Black Venus ο οποίος βασίζεται σε ένα στάδιο εξόδου push-pull με δύο KT-88 ανά κανάλι και αποδίδει ισχύ 2x60W.

Thumbnail

Το εντυπωσιακό Alexia της Wilson Audio βασίζεται σε δύο γούφερ (οκτώ και δέκα ιντσών), ένα μιντ επτά ιντσών και ένα τουίτερ ίντσας και έχει απόκριση 20Hz-32kHz ±3dB. Η πιο ενδιαφέρουσα πλευρά του, ασφαλώς, είναι η πλήρης δυνατότητα ρύθμισης του μιντ και του τουίτερ ώστε να εξασφαλίζεται πραγματική χρονική ευθυγράμμιση για την συγκεκριμένη θέση ακρόασης που έχει επιλεγεί.