Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 11/12/2018

AVMENTOR.net
Go to
AVMENTOR.net

ΑΘΗΝΑ, 24-25 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018, RADISSON BLU PARK

Λογότυπος
Φωτό_Ανοίγματος

Ήχος Εικόνα Show 2018 - Show Report



Thumbnail Thumbnail Thumbnail

Ηχεία της σειράς 100, από την Acoustic Energy. Η εταιρία επέδειξε το δαπέδου AE109, το βάσης/ραφιού AE100 και το ενεργό υπογούφερ ΑΕ108.

H ίδια εταιρία επέδειξε το Aego 3 (Cubed), μια πολύ ενδιαφέρουσα προσπάθεια για την δημιουργία ενός συστήματος desktop audio με σοβαρές ποιοτικές αξιώσεις.

Στο περιθώριο της έκθεσης συναντήσαμε τον Martin Harding, διευθυντή πωλήσεων του Βρετανού κατασκευαστή, ο οποίος μας αποκάλυψε ότι το 2019 έρχεται η νέα, κορυφαία σειρά 500 της Acoustic Energy.

Thumbnail Thumbnail Thumbnail

Προενισχυτής phono ΑΤΕ-2005 από την Air Tight.

Τα προϊόντα της Aktyna είναι εδώ και λίγο καιρό διαθέσιμα στην ελληνική αγορά. Πίσω από την εταιρία και τις ιδέες της βρίσκεται ο Ελληνο-Βέλγος Παναγιώτης Γιούλος.

Ένα κόμπακτ ηχείο της Aliante (One), δίπλα στο δαπέδου Platinum 5 της Quadral. Διαφορετικές απόψεις και σχολές που ακούστηκαν με ενδιαφέρον.

Thumbnail Thumbnail Thumbnail

Χωρίς αμφιβολία, ένα από τα πλέον εντυπωσιακά εκθέματα ήταν το Pnoe της Arcadian Audio. Τεράστιο full range με χοάνη, κορυφαίο μεγάφωνο και ιδιαίτερα προσεγμένη αισθητική.

Πίσω από τον ήχο του Pnoe βρίσκεται ένα κορυφαίο μεγάφωνο πλήρους φάσματος (AER BD-4) τοποθετημένο σε μια μπάφλα από μαλακό χαλκό.

Δύο ολοκληρωμένοι ενισχυτές και ένα CD player από την Arcam. Οι κωδικοί είναι SA10, SA20 και CDS50 αντιτοίχως.

Thumbnail Thumbnail Thumbnail

Λαμπάτος ολοκληρωμένος ενισχυτής Qualiton APX200 από την Audio Hungary.

Βασικό έκθεμα της Audio Physic εφέτος ήταν το ηχείο δαπέδου Midex.

Μια ελληνική εταιρία που είχαμε καιρό να δούμε σε έκθεση. Η Audio Technologies του Μιλτιάδη Λογοθέτη έπαιξε με το CD player CD-15 και τον προενισχυτή TP-11...

Thumbnail Thumbnail Thumbnail

... αλλά το εντυπωσιακό κομμάτι ήταν, φυσικά, τα Το ESL-12 είναι ένα ηλεκτροστατικό σύστημα με πολλαπλούς στάτες και αμφιπολική ακτινοβολία στον χώρο...

... το οποίο οδηγήθηκε από ημιαγωγικό τελικό ενισχυτή TA-60A, ο οποίος αποδίδει 60W ανά κανάλι σε τάξη Α.

H νέα σειρά Figaro της AudioSolutions εκπροσωπήθηκε από το μοντέλο δαπέδου “M”.

Thumbnail Thumbnail Thumbnail

Συλλογή κεφαλών της Audio-Technica. Ξεχωρίζει η περιορισμένης έκδοσης AT50ANV, μια κεφαλή κινητού πηνίου για τα πενήντα χρόνια της εταιρίας (πίσω σειρά, κέντρο).

Η πολυσυζητημένη σειρά “G” της Auralic έχει φθάσει στην ελληνική αγορά εδώ και λίγο καιρό. Επάνω, το Aries G1 και κάτω το Vega G2.

Ο ACS-10 είναι ο νέος σέρβερ της Aurender, μια συσκευή η οποία περιλαμβάνει CD ripper και ενσωματωμένο χώρο αποθήκευσης για την μουσική βιβλιοθήκη.

Thumbnail Thumbnail Thumbnail

Σειρά ακουστικών από την Beyerdynamic. Από αριστερά προς τα δεξιά, Amiron Home, DT-1770 Pro και DT-1990 Pro.

H ίδια εταιρία επέδειξε επίσης τα Xelento Remote, ένα in-ear σύστημα υψηλής ποιότητας, το οποίο ενσωματώνει την τεχνολογία Tesla.

Ηχεία της Cabasse. Στο κέντρο, το δαπέδου Jersey MC170 και, δεξιά, το βάσης Minorca MC40. Αριστερά, σε ρόλο... photo bomber το ιδιαίτερα ενδιαφέρον Aeromax 2 της Cambridge Audio.

Thumbnail Thumbnail Thumbnail

Ο Βρετανός κατασκευαστής είχε, πάντως, σοβαρή παρουσία στην έκθεση. Εδώ, το streamer CXN (επάνω), το CD Player/DAC/ψηφιακός προενισχυτής Azur 851C (μέσον) και ο ολοκληρωμένος ενισχυτής CXA80 (κάτω)...

... ενώ είδαμε για πρώτη φορά τους δύο νέους προενισχυτές phono της εταιρίας, τον Duo (MM/MC, αριστερά) και Solo (ΜΜ, δεξιά).

Από την Clearaudio, σίγουρα, δεν λείπουν οι ιδέες. Εδώ το Concept Active, με το Active να σημαίνει, ενσωματωμένο phono και έξοδο ακουστικών.