Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 14/06/2005


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►AΡΘΡΑ►118ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ AES, ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ...

AV BLOG 

SITE MAP

ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ 28-31 ΜΑΙΟΥ 2005

118o Συνέδριο AES

Η έκδοση "Iconic Blue" των ενεργών near field monitors της PMC.
H οκτακάναλη Sonosax ST8D κυκλοφορεί και σε έκδοση "DR" στην οποία ενσωματώνεται και ένας ψηφιακός εγγραφέαςπου υποστηρίζει σκληρό δίσκο και κάρτες Compact Flash.  Το ίδιο ακριβώς σύστημα χρησιμοποιήται και στην MiniR82 της εταιρίας η οποία μπορεί να γράψει μέχρι και 192kHz/24bit και ζυγίζει μόλις 450 γραμμάρια μαζί με τις μπαταρίες.

Ο Philip Newell διάλεξε την Βαρκελώνη για την πρώτη παρουσίαση του μόνιτορ 240b της Reflection Arts.  Το νέο ηχείο χρησιμοποιεί ειδικό κόντρα πλακέ για να ελέγξει τους συντονισμούς της καμπίνας.

Η SADiE παρουσίασε για πρώτη φορά επί ευρωπαικού εδάφους το LRX, έναν εγγραφέα για on-location χρήση, ο οποίος χρησιμοποιεί ένα συνηθισμένο laptop και μία ειδική έκδοση του γραφικού περιβάλλοντος ελέγχου της εταιρίας.
Ο ψηφιακός εγγραφέας Cantar-X από την Αaton μπορεί να εγγράψει μέχρι 8 κανάλια σε έναν σκληρό δίσκο η χωρητικότητα του οποίου φθάνει τα 127GB.
Το ενεργό μόνιτορ S4 της ADAM είναι το πρώτο που, εκτός από τουίτερ,  χρησιμοποιεί και μιντρέιντζ A.R.T.
Γεννήτρια σήματος χρονισμού (Big Ben) και μετατροπείς AD-DA από την Apogee.
Εγγραφέας για χρήση on-location από την HHB.  Το Portadrive PDR2000 χρησιμοποιεί σκληρό δίσκο των 40GB στον οποίο μπορεί να εγγράψει μέχρι οκτώ κανάλια στα 96kHz/24bit σε φορμά AES31-3 ή Pro Tools V5.
M4: Λαμπάτη κονσόλα μείξης από την TL Αudio. Yπάρχει σε εκδόσεις 16, 24 και 32 εισόδων, με λαμπάτους προενισχυτές, και προσφέρει ψηφιακή έξοδο της μείξης (mix out) σε 96kHz/24bit.
To εσωτερικό του Tube-Tech SSA-2A: 8 στερεοφωνικές -σε- 2 εξόδους, με πλήρως balanced τοπολογίες, δυνατότητες χειρισμού σημάτων μεγάλης στάθμης και απόκριση που φτάνει τα 100kHz.
 

 

Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2005
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr