Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 12/05/2009


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►AΡΘΡΑ► 126o ΣΥΝΕΔΡΙΟ AES, 7-10 ΜΑΙΟΥ 2009, ΜΟΝΑΧΟ...

SITE MAP

126o Συνέδριο AES
Gallery... σελίδα 1/2
Kάντε "κλικ" στον μεγεθυντικό φακό δίπλα σε κάθε φωτογραφία για να την ανοίξετε σε υψηλότερη ανάλυση σε νέο παράθυρο. Aπό εκεί με δεξί "κλικ"/Save Picture As μπορείτε να την μεταφέρετε στον υπολογιστή σας.  Η χρήση των φωτογραφιών επιτρέπεται όταν πληρούνται οι Οροι Χρήσης Για την λειτουργία αυτή θα πρέπει να έχετε ενεργοποιήσει την Javascript και να μην χρησιμοποιήτε κάποιο pop-up blocker.
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ EΠΟΜΕΝΗ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ


Η Apt παρουσίασε τους codecs WorldNet και WorldCast για τις ανάγκες της εκπομπής τόσο σε περιβάλλον στούντιο όσο και σε περιβάλλον δικτύου. Το κεντρικό clock DCD-8 της Brainstorm διαθέτει τρεις εισόδους και 8 εξόδους σήματος χρονισμού. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως master clock ή να κλειδωθεί σε σήματα AES/EBU, S/PDIF, Firewire κ.λπ. Παράγει ταυτόχρονα διαφορετικές συχνότητες. Η Cinela επέδειξε μια μεγάλη ποικιλία αντιανεμικών για μικρόφωνα και συστοιχίες μικροφώνων.

Ρακ με εξοπλισμό εκπομπής Combimux. To συγκεκριμένο σύστημα της Mandozzi μπορεί να ελεγχθεί από μακριά μέσω δικτύου. Ρακ της Directout Technologies το οποίο περιλαμβάνει sample rate converter καθώς και άλλους επεξεργαστές σε περιβάλλον MADI. To ηχείο Dolomon Saga της DSLab φαίνεται αρκετά συμβατικό. Χρησιμοποιεί, όμως, έναν ιδιαίτερο τρόπο οδήγησης που περιλαμβάνει συνδυασμό παθητικού/ενεργού κροσόβερ και σήματα με διαφορά φάσης 90 μοιρών.

Ο VTP-100 της Edax Audio Labs είναι ένας λαμπάτος, σε τάξη Α, προενισχυτής μικροφώνου. Η Geithein παρουσίασε δύο νέα μοντέλα στην σειρά μόνιτορς: Το μεγάλο ME-803K... ... και το μικρό RL-940.

O George Massenburg θεωρείται ο πρωτοπόρος των παραμετρικών ισοσταθμιστών (έχοντας δημοσιεύσει την πρώτη σχετική μελέτη το 1972). Εδώ ένα ρακ με επεξεργαστές και προενισχυτές μικροφώνων, όπου περιλαμβάνεται και ο νέος παραμετρικός ισοσταθμιστής/προενισχυτής GML-2032. Patch panel της Ghielmetti. H Grimm Audio γιόρτασε τα πέντε χρόνια από την ίδρυση της. Εταιρία που φλερτάρει ταυτοχρόνως με τους audiophiles και τους επαγγελματίες, επέδειξε τον ADC AD1 με έξοδο DSD...

... το master clock CC1 (με PLL που κατεβαίνει μέχρι τα 10Ηz)... ... και το ηχείο LS1 με την χαρακτηριστική πλατιά μπάφλα και την ρηχή καμπίνα που ελαχιστοποιεί τα στάσιμα στο εσωτερικό της. Το C700S της Josephson είναι ένα μικρόφωνο με δυνατότητα μεταβολής της πολικής απόκρισης, αλλά προσφέρει και πολλαπλές εξόδους των οποίων η εκ των υστέρων μείξη μπορεί να δημιουργήσει, επίσης, την επιθυμητή απόκριση, σε επίπεδο post processing.

Φορητό recorder της Korg. To ΜR-1000 εγγράφει 1bit/5.6MHz καθώς επίσης και DSD. Η Korg παρουσίασε επίσης το καινούριο master recorder με ενσωματωμένο σκληρό δίσκο 80GB και δυνατότητα εγγραφής 1bit/5.6MHz καθώς επίσης και PCM μέχρι 24bit/192kHz. Σύστημα ανάλυσης/διόρθωσης της ακουστικής τους χώρου Ergo της KRK (ή καλύτερα ο ελεγκτής του...). Δημιουργεί ένα τρισδιάστατο μοντέλο του χώρου και ελέγχει την ακουστική με την βοήθεια 1024 δυναμικά ελεγχόμενων ψηφιακών φίλτρων.

Ρακ της Lavry Engineering το οποίο περιλαμβάνει τον AD 122-96 (ADC), τον DA 924 (DAC) και το αρθρωτό σύστημα LavryBlue το οποίο μπορεί να φιλοξενήσει αρθρώματα A/D, D/A, Upsampling/downsampling και προενισχυτή μικροφώνων. Το μόνιτορ της Manger, με την γνωστή μονάδα υψηλών/μεσαίων της εταιρίας. Ο φορητός codec Sporty της Mayah προσφέρει δυνατότητα ταυτόχρονης εκπομπής μέσω Ethernet, UMTS, WLAN και ISDN και εγγραφής σε μνήμη flash. Υποστηρίζει τα δύο νέα φορμά MPEG 4 Hev2 και MPEG 4 AAC ELD.

Η Microtech Geffel παρουσίασε το UM 930 ένα μικρόφωνο με δύο κάψες και μεταβλητή πολική απόκριση. Η MicW από την Κίνα διαθέτει μια μεγάλη σειρά μικροφώνων για ηχοληψία και μετρήσεις με λογικές τιμές. Στο Μόναχο παρουσίασε την νέα σειρά N. H Mutec παρουσίασε τα Smart Clock MC-3.3 σε δύο εκδόσεις, την απλή VR, η οποία προσφέρει σήματα χρονισμού κατάλληλα για συγχρονισμό βίντεο και την HD, η οποία προσφέρει και σήματα χρονισμού audio.

 

Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2009
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr