Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update:  Τρίτη, 11/11/2008


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►AΡΘΡΑ►ATHENS HIGH END AUDIO VIDEO SHOW 2008...

SITE MAP

Athens High End Audio Video Show 2008
Gallery... σελίδα 8/9
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ AΛΦΑΒΗΤΙΚΩΣ: A-Audiovalve, AV Club-Burmester, Canary-Esoteric, EBTB-Klipsch, Klipsch-McIntosh, McIntosh-Philips, Philips-Sonics, Sonus-Totem, Tri-ZYX
Kάντε "κλικ" στον μεγεθυντικό φακό δίπλα σε κάθε φωτογραφία για να την ανοίξετε σε υψηλότερη ανάλυση (400x300 ή 300x400 pixels) σε νέο παράθυρο. Aπό εκεί με δεξί "κλικ"/Save Picture As μπορείτε να την μεταφέρετε στον υπολογιστή σας.  Η χρήση των φωτογραφιών επιτρέπεται όταν πληρούνται οι Οροι Χρήσης Για την λειτουργία αυτή θα πρέπει να έχετε ενεργοποιήσει την Javascript και να μην χρησιμοποιήτε κάποιο pop-up blocker.
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ EΠΟΜΕΝΗ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ


Επιβλητική χοάνη της Sonus Aeterna. Το Elipsa της Sonus Faber. Δεν μπορείς να μην θαυμάσεις την μορφή της καμπίνας... Η Soulution (προσοχή στην ορθογραφία!) είναι μια Ελβετική εταιρία η οποία κατασκευάζει cd players και ενισχυτικά. Στα χαρακτηριστικά τους μιλάνε για jitter που δεν ξεπερνά το 1pS. Παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Ο Spectron Musician III έχει ήδη μια πολύ καλή φήμη ως ένας εκ των κορυφαίων διακοπτικών τελικών. Οι επισκέπτες της έκθεσης τον είδαν για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Μικρό και ενδιαφέρον ηχείο βάσης από την Spendor. Ονομάζεται SA1. Υβριδικό ηχείο από την ελληνική Spicom. Χρησιμοποιεί ηλεκτροδυναμικές μονάδες για τις χαμηλές συχνότητες και ribbon για τις υψηλές.

Ηχεία της, επίσης ελληνικής, SPL. Αριστερά το Monitor S, δεξιά το Inspiration. Η ίδια εταιρία επέδειξε τους λαμπάτους μονομπλόκ Παρθενών... ...καθώς και τον νέο προενισχυτή phono που κατασκευάζει.

Καλώδιο τροφοδοσίας Tesla από την Synergistic Research. CD player (Pride) και δέκτης (Onda) από την Synthesis. Προσέξτε την κλίμακα του δέκτη και το   όργανο συντονισμού με Eye Tube! Mεγάλο ηχείο δαπέδου από την System Audio. Ονομάζεται Explorer.

Μια πολύ ενδιαφέρουσα κίνηση σε πανευρωπαϊκό επίπεδο για συσκευές χαμηλού κόστους. Ονομάζεται System Fidelity. Eδώ ένα ολοκληρωμένο σύστημα (DVD-R150)... ... κι εδώ, πλήρης σειρά μεμονωμένων συσκευών. Ολοκληρωμένο σύστημα με dock για iPod από την T+A...

... η οποία παρουσίασε και πλατό, με κωδικό G10. Ένα από τα παλαιότερα ονόματα στον χώρο της τηλεόρασης έχει επιστρέψει. Η Telefunken παράγει πλέον τηλεοράσεις LCD... ...αλλά και ολοκληρωμένα συστήματα όπως αυτό, με την ενσωματωμένη οθόνη.

Συλλεκτικό γραμμόφωνο, ένας δίσκος που έχει συζητηθεί αρκετά και το επίσημο βιβλίο της εταιρίας. Όλα Thorens. Είδαμε ακόμη, το μεγάλο πλατό TD550... ... καθώς επίσης και τον νέο λαμπάτο προενισχυτή TEP3800.

To Classic 8.1S της Tonian Labs. Τηλεόραση της σειράς Regza από την Toshiba. To μικρό ηχείο δαπέδου Arro της Totem.

 

Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2008
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr