Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 05/09/2006


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►AΡΘΡΑ►ΕΚΘΕΣΗ IFA 2006, ΒΕΡΟΛΙΝΟ 1-6 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2006...

AV BLOG 

SITE MAP

IFA 2006

Η Pioneer παρουσίασε την πρώτη τηλεόραση plasma με διαγώνιο 50 ιντσών και ανάλυση 1080 γραμμών (PDP5000EX) Τα ηχεία Vulkan VII της Aurum (το brand name για τα κορυφαία μοντέλα της Quadral) με τουίτερ ribbon, κώνους μεσαίων και χαμηλών από κράμα ALTIMA (Αλουμίνιο, Τιτάνιο, Μαγνήσιο) και απόκριση μέχρι τα 65kHz.
Kαλά κρυμμένη αλλά ενδιαφέρουσα τεχνολογία: Η LE-40M91B της Samsung είναι μία LCD της οποίας η φωτεινή πηγή χρησιμοποιεί LED. Οι προδιαγραφές μιλούν για λόγο αντίθεσης 10.000:1. Φωτεινή πηγή LED χρησιμοποιεί και ο νέος μικρός-φορητός προβολέας της εταιρίας με ανάλυση 800x600 (SP-P300ME).
H Samsung παρουσίασε επίσης ένα από τα πιο καυτά gadgets: Το MP3 player ΥP-Κ5 με ενσωματωμένα ηχεία και οθόνη αφής OLED. Θα υπάρχει σε χωρητικότητας 1, 2 και 4GB. Η Sandisk παρουσίασε το Sansa e280, τo MP3 player με την μεγαλύτερη χωρητικότητα μνήμης Flash (8GB) το οποίο επιτρέπει και την επέκταση της κατά 2GB μέσω υποδοχής miniSD.  Μα πού κοιτάτε;
Η ίδια εταιρία παρουσίασε και το V-Mate, μία συσκευή η οποία επιτρέπει την εγγραφή τηλεοπτικών προγραμμάτων από κάθε πηγή σε κάρτες flash (υποστηρίζονται σχεδόν όλα τα φορμά) ώστε να είναι δυνατή η παρακολούθησή τους από φορητά players, PDAs και κινητά τηλέφωνα. Η σειρά Aquos της Sharp τράβηξε -ως συνήθως- την προσοχή των επισκεπτών. Η εταιρία ανακοίνωσε νέα μοντέλα μέχρι το τέλος του χρόνου.
Το μικρό ZonePlayer 80 της Sonos. To κορυφαίο multiroom σύστημα της αγοράς απέκτησε μικρότερο ενισχυτή και έγινε πιο ευέλικτο. Σειρά παραδοσιακών, lifestyle, ραδιοφώνων, στο περίπτερο της Τeac.
Aυτό τo προενισχυτάκι της TerraTec ονομάζεται iVinyl και σας επιτρέπει να πραγματοποιήσετε μετατροπή και restoration αναλογικού υλικού (δίσκων LP και κασετών) σε ψηφιακό. To mini σύστημα CS 806 της Thomson βασίζεται στο Lyra (με 512ΜΒ μνήμη) και υποστηρίζει ασύρματη σύνδεση με υπολογιστή.
Ενα από τα ακριβότερα πλατό της αγοράς.  To Artus της Transrotor. To Μighty Brighty της Vogel είναι μία καλή ιδέα για όσους θέλουν να αποφύγουν την οθόνη.  Πρόκειται για ένα συνδυασμό υλικών και χρώματος που εξασφαλίζει το σωστό λευκό και κέρδος 1.1 σε κάθε τοίχο...
 

 

Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2006
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr