Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 26/05/2009


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►AΡΘΡΑ►HIGH END 2009, ΜΟΝΑΧΟ, 21-24 ΜΑΙΟΥ...

SITE MAP

High End 2009
Gallery... σελίδα 3/8
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ AΛΦΑΒΗΤΙΚΩΣ: 3D Lab-Audio Resolution, Audio Stone-Chord, Clearaudio-Eat Forte, Elac-Kef, Kef-MBL, Mel Audio-Rosso Fiorentino, Sennheiser-Tsakiridis Devices, Tsakiridis Devices-Zen Audio
Kάντε "κλικ" στον μεγεθυντικό φακό δίπλα σε κάθε φωτογραφία για να την ανοίξετε σε υψηλότερη ανάλυση σε νέο παράθυρο. Aπό εκεί με δεξί "κλικ"/Save Picture As μπορείτε να την μεταφέρετε στον υπολογιστή σας.  Η χρήση των φωτογραφιών επιτρέπεται όταν πληρούνται οι Οροι Χρήσης Για την λειτουργία αυτή θα πρέπει να έχετε ενεργοποιήσει την Javascript και να μην χρησιμοποιήτε κάποιο pop-up blocker.
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ EΠΟΜΕΝΗ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ


Για όσους θέλουν να μπουν στον χώρο του αναλογικού ήχου, η Clearaudio έχει αυτό το Emotion SE σε πολύ λογική τιμή. Είδαμε ακόμη αυτό το Innovation Compact (εμφανώς “αδυνατισμένο” όσον αφορά το σασί και με διαφορετικό βραχίονα)... ... καθώς και το Performande Aluminium με σασί από μασίφ αλουμίνιο.

Ο κλασικός λαμπάτος τελικός  Cyber 880 της Consonance... ... βρισκόταν κοντά στο Droplet LP 5.0 το οποίο τραβά αμέσως το βλέμμα με το ενδιαφέρον σχήμα του. Το ολοκαίνουριο CD player της Copland με top loading μηχανισμό ανάγνωσης. Το είδαμε...

... δίπλα στον πολύ λεπτό CTA-520, έναν τελικό ενισχυτή ο οποίος αποδίδει 2x125W/8Ω. Η Γερμανική Creaktiv κατασκευάζει ρακς και άλλα συστήματα στήριξης. Εδώ, μια πρόταση που αφορά -ειδικά- τους ιδιοκτήτες McIntosh. H σειρά Evolution 2 της Creek εξακολουθεί να αποτελεί μια ενδιαφέρουσα επιλογή για τους audiophiles. Ο ολοκληρωμένος της σειράς έχει υποστεί μικροαλλαγές για το 2009.

Η Dali δοκιμάζει την τύχη της στα lifestyle πολυκαναλικά συστήματα με το Motif LCR, ένα μικρό και καλοσχεδιασμένο ηχείο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο ως κυρίως όσο και ως κεντρικό και περιφερειακό. Νέο ηχείο της Davis Acoustics. Ονομάζεται Karla, είναι τριδορομο bass reflex, με ξεχωριστές καμπίνες και παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το Μόναχο. Το, βραβευμένο πλέον, Puccini της dCS. Στο περιθώριο της έκθεσης μάθαμε ότι η εταιρία σκοπεύει να αποσυρθεί από τον χώρο του pro audio!

Είδαμε ακόμη το transport Scarlatti... ... καθώς επίσης και τον ομώνυμο μετατροπέα ο οποίος επιτρέπει το resampling του PCM σε DSD. Άμα κάνουν τέτοια στο οικιακό hifi, τι το θέλουν το τμήμα pro; Ο πάντοτε κομψός ολοκληρωμένος B-150 της Densen ο οποίος παρά το χαμηλό του προφίλ χρησιμοποιεί μετασχηματιστή 750VA και 130.000μF στην τροφοδοσία.

Είδαμε και τον καινούριο ολοκληρωμένο B-175, τον μεγαλύτερο ολοκληρωμένο της εταιρίας ο οποίος αποδίδει 2x125W/8Ω. ... καθώς και το cd player Β-440 Μικρό μόνιτορ της Ιταλικής  Diapason. Μοιάζει με το Adamantes αλλά το γούφερ στο μοντέλο της έκθεσης ήταν διαφορετικό.

Η Digital Do Main είναι μια Ιαπωνική εταιρία η οποία χρησιμοποιεί custom ημιαγωγούς (SITs – Static Induction Transistors) τα οποία έχουν ορισμένα πολύ θετικά χαρακτηριστικά για χρήση σε εφαρμογές audio. Εδώ, ο μεγάλος B-1a... ... και εδώ ο μικρότερος B-9. Το RipNAS της Digital High End είναι ένας audio server ο οποίος μπορεί να πραγματοποιήσει και ripping, Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με τα συστήματα της Sonos καθώς επίσης και με τα clients της Linn (DS, κ.λπ).

Η DSLab παρουσίασε το ηχείο της στην έκθεση του AES. Στο Μόναχο είχαμε την ευκαιρία να δούμε από κοντά και τον σχετικό τελικό ενισχυτή... ... καθώς και μια μαύρη έκδοση του ηχείου. Η ιδιαιτερότητα έγκειται στον τρόπο οδήγησης των κλάδων του κροσόβερ ο οποίος γίνεται με διαφορά φάσης. Το πλατό της Eat Forte, το οποίο χρησιμοποιεί συνδυασμό μεγάλης μάζας και ανάρτησης καθώς επίσης και μαγνητικά σημεία στήριξης ώστε να ελαχιστοποιεί την μετάδοση των κραδασμών. Η οδήγηση γίνεται με δύο κινητήρες και ιμάντες σιλικόνης.

 

Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2009
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr