Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 24/05/2011

flag
english
abstract

ΜΟΝΑΧΟ 19-22 ΜΑΪΟΥ 2011

High End 2011

Λογότυπος
Thumbnail Thumbnail Thumbnail

Ολοκληρωμένος ενισχυτής Partenope από την Ιταλική Absoluta. Χρησιμοποιεί λυχνίες και αποδίδει 73W ανά κανάλι.

Η Acapella παρουσίασε το νέο της μεγάλο ηχείο. Χρησιμοποιεί και αυτό το τουίτερ πλάσμα όπως και τα υπόλοιπα κορυφαία της μοντέλα.

Το Ascona είναι ένα από τα κορυφαία πλατό της Acoustic Signature. Βασίζεται σε μαλακό κράμα αλουμινίου για να μειώσει τους συντονισμούς.

Thumbnail Thumbnail Thumbnail

Η Acoustic Solid παρουσίασε το Bambus, ένα πλατό με μέρη από καλάμι μπαμπού!

Ολοκαίνουριος προενισχυτής από την Adam. Ο κωδικός του είναι AP-5 και περιλαμβάνει μια balanced είσοδο καθώς επίσης και phono.

H ίδια εταιρία επέδειξε και το Artist 3 ένα ποιοτικό ηχείο για χρήση (εκτός των άλλων) και σε εφαρμογές multimedia και desktop audio.

Thumbnail Thumbnail Thumbnail

H νέα σειρά ηχείων της Adam ονομάζεται GTC (Grand Theatre Components). Η σειρά απευθύνεται και σε όσους θέλουν να στήσουν πολυκαναλικά συστήματα.

Βραβευμένος μονομπλόκ τελικός στη σειρά Reference της AirTight.

Το εντυπωσιακό HL 3.4 της Albedo. Είναι τρίδρομο, γραμμικής φάσης και χρησιμοποιεί κεραμικές μονάδες σε όλους τους κλάδους.

Thumbnail Thumbnail Thumbnail

Όλα τα πλατό της Amazon είναι ενδιαφέροντα, όχι μόνο λόγω εμφάνισης. Εφέτος είδαμε το First Choice...

… εξοπλισμένο με τον νέο κορυφαίο Moerch Anisotropic, το κύριο χαρακτηριστικό του οποίου είναι το ότι η ενεργός μάζα είναι πολύ μεγαλύτερη στο οριζόντιο επίπεδο από ότι στο κατακόρυφο.

Θυμάστε την AMC; Φαίνεται ότι έχει επανέλθει στην αγορά. Εδώ ο νέος ολοκληρωμένος τους με κωδικό 3150 Mk2 και εμφάνιση που παραπέμπει στο παρελθόν της εταιρίας.

Thumbnail Thumbnail Thumbnail

Υβριδικό ηλεκτροστατικό ηχείο (μεμβράνη στις υψηλές/μεσαίες και συμβατικά γούφερ στις χαμηλές) από την AMI HiFi. Ονομάζεται Purist ESL.

H ίδια εταιρία επέδειξε και έναν προενισχυτή με ενσωματωμένα κροσόβερ για την δημιουργία πολυενισχυόμενων συστημάτων.

Εντυπωσιακός τελικός από την Analog Domain Audio. Είναι ο Calysto και αποδίδει 550W/1100W σε φορτία 8/4Ω, ενώ μπορεί να οδηγήσει και ηχεία μέχρι 2Ω.

Thumbnail Thumbnail Thumbnail

Είδαμε για πρώτη φορά από κοντά τον μετατροπέα Antelope Zodiac Gold μαζί με το νέο του τροφοδοτικό, το Voltikus.

H April Music παρουσίασε νέο DAC, με την κωδική ονομασία Eximus DP-1. Οι άνθρωποι είναι από τους πρώτους που μπήκαν στον χορό του USB και τώρα κάνουν τα επόμενα βήματα. Το σασί έχει σχεδιαστεί από τον Alex Rasmussen.

Εντυπωσιακή, πρώτη, παρουσία της Aries Cerat στο Μόναχο, με τους τελικούς ενισχυτές Exsequor Reference...

Thumbnail Thumbnail Thumbnail

... και τον προενισχυτή Ponder Reference.

Ασκήσεις... κεραμικής από την Artos με το εντυπωσιακό Hurricane. Δεξιά το μικρότερο σε μέγεθος αλλά εξίσου εντυπωσιακό Contriva της Tidal.

H Ascendo επέδειξε την ειδική έκδοση του M-S. Τα “δεύτερα” ηχεία που βρίσκονται σε δεύτερο πλάνο δίνουν διπολικό χαρακτήρα στην εγκατάσταση και αποτελούν προαιρετικό αξεσουάρ.

Thumbnail Thumbnail Thumbnail

Η εταιρία επέδειξε, επίσης, μια έκδοση δαπέδου του μικρότερου ηχείου της, με την κωδική ονομασία Standmonitor C6. Χρησιμοποιεί τα ίδια μεγάφωνα αλλά η καμπίνα είναι περισσότερα λίτρα.

Η ASW επέδειξε, για πρώτη φορά, το νέο μοντέλο στη σειρά Reference (όπου ανήκει και το Magadis). Δεξιά, το επίσης καινούριο ηχείο της σειράς Genius, με κωδικό 510.

Ηχεία της σειράς GT, από την Atom.