Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 20/05/2014

AVMENTOR.net
Go to
AVMENTOR.net

ΜΟΝΑΧΟ, 15-18 ΜΑΪΟΥ 2014

HighEnd 2014 (μέρος 1ο)

Λογότυπος
Φωτό_Ανοίγματος
Thumbnail Thumbnail Thumbnail

Universal player από την 3D Lab. Το Drive είναι συμβατό με όλους τους οπτικούς δίσκους από CD μέχρι Blu-ray (με δυνατότητα 3D). Μπορεί, επίσης, να προσπελάσει μνήμες και δίσκους Flash μέσω USB καθώς και συμβατικούς σκληρούς δίσκους μέσω eSATA.

Προς τιμήν του Γάλλου μηχανικού Charlin, η RoboliDesign παρουσίασε την ομώνυμη σειρά συσκευών στην οποία περιλαμβάνεται ενισχυτής, γεννήτρια χρονισμού βασισμένη σε ατομικό ρολόι, power conditioner και καλώδια.

Ο Passion της Absolare βασίζεται σε δύο 845 και αποδίδει 50W σε τάξη Α.

Thumbnail Thumbnail Thumbnail

Ρακ με συσκευές από την σειρά Reference της Accustic Arts, το οποίο περιλαμβάνει τρανσπόρτ, DAC και προενισχυτή.

Το Novum της Acoustic Signature χρησιμοποιεί το νέο πλατό πλατό της εταιρίας και τρεις σύγχρονους κινητήρες που ελέγχονται ηλεκτρονικά. Μπορεί να δεχτεί μέχρι δύο βραχίονες.

Η Aiiuxity είναι μια από τις εταιρίες που είδαμε για πρώτη φορά. Επέδειξε αυτό το player...

Thumbnail Thumbnail Thumbnail

…καθώς και ένα ζευγάρι προενισχυτή - τελικού ενισχυτή.

Το Licentiate είναι το μεγάλο ηχείο δαπέδου της Albedo, μια σχεδίαση τριών δρόμων με φόρτιση γραμμής μεταφοράς. Χρησιμοποιεί κεραμικές μονάδες και φίλτρα πρώτης ακουστικής τάξης.

Ο PA-40 Reference S3 της Ιταλικής AM Audio είναι ένας ολοκληρωμένος ενισχυτής σε τάξη Α ο οποίος αποδίδει 40W/8Ω και 75W/4Ω. Χρησιμοποιεί MOSFET.

Thumbnail Thumbnail Thumbnail

Single ended μονομπλόκ από την Amati. Ονομάζεται DHT 845 και βασίζεται στις ομώνυμε λυχνίες. Αποδίδει 60W.

H ίδια εταιρία επέδειξε και αυτό το ηχείο. Είναι ενεργό, με δυνατότητα ασύρματης σύνδεσης.

Ενδιαφέρον μικρό ηχείο από μια εταιρία η οποία ονομάζεται Ambitious. Πρόκειται για το μοντέλο Ambitious 1.

Thumbnail Thumbnail Thumbnail

Ποιος θυμάται την AMC; Οι παλαιότεροι σίγουρα... Ο CVT3100 είναι ένας ολοκληρωμένος ενισχυτής βασισμένος στην παλιά, καλή α λα NAD, αισθητική της εταιρίας αυτής.

Ο DDH-1 είναι ένα μικρό μοντέλο DAC/ενισχυτή ακουστικών της AMI Musik. Προσφέρει συμβατικές ψηφιακές εισόδους και streaming μέσω USB μέχρι τα 24/96.

Ο ολοκληρωμένος Isis της Analog Domain βασίζεται στο κύκλωμα Excalibur της εταιρίας και είναι διαθέσιμος σε δύο εκδόσεις με διαφορετικό ρυθμιστικό στάθμης (βηματικό και συνεχές). Υπάρχει και έκδοση χωρίς ρυθμιστικά, ως τελικός ενισχυτής. Αποδίδει 250W/8Ω.

Thumbnail Thumbnail Thumbnail

Ο εντυπωσιακός τελικός Quantuum της Angstrom Research. Μονομπλόκ σε τάξη Α.

Το μικρό δίδρομο δαπέδου Edena της Apertura χρησιμοποιεί τουίτερ ribbon και ένα οκτάιντσο γούφερ με κώνο από πλέγμα πολυπροπυλενίου.

Ο σέρβερ της Aria περιλαμβάνει οδηγό για οπτικούς δίσκους με δυνατότητα αυτόματο ripping και μπορεί να υποστηρίξει συμβατικούς σκληρούς δίσκους μέχρι 4TB και δίσκους στερεάς κατάστασης μέχρι 2TB. Ελέγχεται μέσω εφαρμογής iOS και υποστηρίζει αναλύσεις μέχρι 32/384 (και DSD).

Thumbnail Thumbnail Thumbnail

Εντυπωσιακό σε κατασκευή ρακ της Artesania Audio. Ονομάζεται Exoteryc.

Το D7 είναι το μικρότερο ηχείο της νέας σειράς “D” της Ascendo. Βασίζεται σε μια ομοαξονική μονάδα για την απόδοση των υψηλών/μεσαίων, δύο γούφερ για τις χαμηλές και ένα τουίτερ στο πίσω μέρος για την βελτίωση του πεδίου αντήχησης.

Από τα πλέον συζητημένα και ενδιαφέροντα media players για απαιτητικούς, τα Astell & Kern κέρδισαν το ενδιαφέρον των επισκεπτών. Εδώ το AK240.

Thumbnail Thumbnail Thumbnail

Η τελευταία έκδοση του MA-1 της Atma-Sphere. Εντυπωσιακός, ως συνήθως...

Media player/streamer από την Atoll. Το ST200 υποστηρίζει όλα τα συνήθη φορμά (περιλαμβανόμενων και FLAC/WAV μέχρι 24/192) συνδέεται στο οικιακό δίκτυο, διαθέτει θύρες USB και συμβατικές ψηφιακές εισόδους. Βασίζεται στον PCM1792.

H σειρά ηχείων Art από την Audel. Ενδιαφέρουσα αισθητική πρόταση, χωρίς αμφιβολία.