Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 20/05/2014

AVMENTOR.net
Go to
AVMENTOR.net

ΜΟΝΑΧΟ, 15-18 ΜΑΪΟΥ 2014

HighEnd 2014 (μέρος 1ο)

Λογότυπος
Φωτό_Ανοίγματος
Thumbnail Thumbnail Thumbnail

Ο εντυπωσιακός ολοκληρωμένος ενισχυτής Momentum του Dan D' Agostino. Διαθέτει είσοδο phono και, ναι, αυτό που βλέπετε δεξιά είναι ρυθμιστικά τόνου.

Νέος ενισχυτής από την DarTZeel. Είναι ο ολοκληρωμένος LHC-208, ο οποίος διαθέτει και ψηφιακό τμήμα με συμβατικές εισόδους και θύρα USB καθώς και δυνατότητα σύνδεσης σε ενσύρματο δίκτυο. Αποδίδει 200/300W σε φορτία 8/4Ω.

Σειρά ηχείων δαπέδου από την Davis Acoustics. Αριστερά βρίσκεται το Manet, το ηχείο βάσης είναι το Nikita 2 και δεξιά βρίσκεται το Sisley HD.

Thumbnail Thumbnail Thumbnail

Εκ των κλασικών εκθεμάτων, η πλακέτα του επεξεργαστή της dCS...

... η οποία επέδειξε την κορυφαία σειρά Vivaldi.

Η Ιταλική EAM Lab επέδειξε για πρώτη φορά τον ολοκληρωμένο ενισχυτή Element 202i, ο οποίος βασίζεται στον ομώνυμο τελικό ενισχυτή και αποδίδει 200/400W σε φορτία 8/4Ω.

Thumbnail Thumbnail Thumbnail

Το εντυπωσιακό Master Disk της Ear/Yoshino.

Το Forte S της Τσέχικης EAT (European Audio Team). Χρησιμοποιεί αντεστραμμένο έδρανο μαγνητικά υποβοηθούμενο. Χρησιμοποιεί δύο κινητήρας και για την απομόνωση του χρησιμοποιεί τέσσερα τέσσερα μαγνητικά σημεία στήριξης.

Το καινούριο “μικρό” της Egglestone Works είναι το The Nico.

Thumbnail Thumbnail Thumbnail

H Electrocompaniet έκανε αρκετό θόρυβο με το EC Living ένα πλήρες σύστημα με ασύρματα ηχεία, streamer, media player και την αντίστοιχη εφαρμογή για όλα αυτά.

Στο άλλο άκρο, η Electro έκανε την έκπληξη, παρουσιάζοντας και ένα πλατό, το ECG-1...

... καθώς και το απαραίτητο phono, με κωδικό ECP 2.

Thumbnail Thumbnail Thumbnail

Εντυπωσιακός σε κατασκευή και εμφάνιση ενισχυτής ακουστικών της Erzetich η οποία εξειδικεύεται στο συγκεκριμένο είδος συσκευών.

Η νέα πρόταση της Esoteric προς τους απαιτητικούς audiophiles ονομάζεται Grandioso. Εδώ, οι τελικοί ενισχυτές Μ1...

... και εδώ η κορυφαία ψηφιακή πηγή της σειράς, P1/D1.

Thumbnail Thumbnail Thumbnail

Το κορυφαίο ηχείο της Estelon είναι το Extreme, μια εντυπωσιακή κατασκευή της οποίας η κεφαλή κινείται στον κατακόρυφο άξονα (ώστε να προσαρμόζεται στις διαστάσεις του χώρου και στη θέση ακρόασης). Είναι μια σχεδίαση τεσσάρων δρόμων, με γούφερ και μιντ/γούφερ αλουμινίου, κεραμικό μιντ και τουίτερ με θόλο από διαμάντι.

Η Γερμανική Evolution Audio επέδειξε αυτό το σύστημα άμεσης οδήγησης για αναλογικά πλατό. Εδώ, φαίνεται η πλευρά του στάτη...

... εδώ η πλευρά του δρομέα του κινητήρα.

Thumbnail Thumbnail Thumbnail

Το κορυφαίο πλατό της Fonica, το πάντα εντυπωσιακό F900.

Το Ktema του Franko Serblin είναι ένα εντυπωσιακό τετράδρομο ηχείο δαπέδου τεσσάρων δρόμων πέντε μεγαφώνων με δύο 9ιντσα γούφερ, δύο 4ιντσα μιντ και ένα τουίτερ. 28 χιλιοστών.

Το Flamenca είναι το τελευταίο, χαμηλού κόστους μοντέλο που παρουσίασε πριν από μερικούς μήνες η Funk Firm. Χρησιμοποιεί τον, επίσης νέο, βραχίονα F6 της εταιρίας και η μετάδοση της κίνησης γίνεται με τη βοήθεια ενός εξαιρετικά λεπτού νήματος.

Thumbnail Thumbnail Thumbnail

Ο MK2225 της Galactron είναι ένας ολοκληρωμένος με στάδιο εξόδου πολωμένο σε τάξη Α, ο οποίος αποδίδει 25/38W σε φορτία 8/4Ω. Οι ημιαγωγοί εξόδου είναι MOSFET.

O DIA-250 της Gato Audio είναι συνδυασμός DAC και ολοκληρωμένου ενισχυτή, στη γνωστή αισθητική της εταιρίας. Το στάδιο εξόδου είναι, ως συνήθως, διακοπτικό.

Η προσπάθεια της Genelec να μπει στον χώρο των monitor που συμπαθούν οι audiophiles. Είναι το μοντέλο 1238Α.