Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 20/05/2014

AVMENTOR.net
Go to
AVMENTOR.net

ΜΟΝΑΧΟ, 15-18 ΜΑΪΟΥ 2014

HighEnd 2014 (μέρος 1ο)

Λογότυπος
Φωτό_Ανοίγματος
Thumbnail Thumbnail Thumbnail

Ο Daniel Weiss παρουσίασε μια επετειακή έκδοση του MAN301 για τα τριάντα χρόνια της εταιρίας. Η συσκευή θα παραχθεί σε περιορισμένο αριθμό και θα διαθέτει το νέο στάδιο εξόδου της εταιρίας, μια balanced τοπολογία βασισμένη σε τελεστικούς ενισχυτές με διακριτά εξαρτήματα.

Ύστερα από ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα στασιμότητας η WLM (Wiener Lautsprecher Manufaktur) παρουσίασε μια πλήρη, νέα σειρά ηχείων. Εδώ, φαίνονται (από αριστερά προς τα δεξιά), τα Sissi, Elisabeth και Frantz, ενώ υπάρχει, ακόμη ένα φορητό σύστημα και ένα υπογούφερ.

Από τα πλέον εντυπωσιακά ηχεία της έκθεσης, το σύστημα Salon του Wolf Von Langa είναι αρθρωτό και βασίζεται σε γούφερ των οποίων το μαγνητικό σύστημα βασίζεται σε ηλεκτρομαγνήτη και όχι μόνιμο μαγνήτη.

Thumbnail Thumbnail Thumbnail

Οι επισκέπτες της έκθεσης είχαν την ευκαιρία να ακούσουν το Reference της Zellaton, ένα από τα κορυφαία ηχεία του εφετινού σόου...

... το οποίο χρησιμοποιεί εξωτερικά crossover με εξαρτήματα της Duelund.

Το πλατό της Zontek είναι μια σχεδίαση χωρίς ανάρτηση, με οδήγηση ιμάντα και κινητήρα συνεχούς το οποίο μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι τρεις βραχίονες. Η έδραση χρησιμοποιεί μαγνητική υποβοήθηση. Εδώ, είναι τοποθετημένος ο βραχίονας Delta της εταιρίας ο οποίος, επίσης, χρησιμοποιεί μαγνητική έδραση και, επιπροσθέτως έχει δυνατότητα μεταβολής της ενεργού μάζας. Το armboard επιτρέπει την ρύθμιση της VTA.