Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 27/05/2014

AVMENTOR.net
Go to
AVMENTOR.net

ΜΟΝΑΧΟ, 15-18 ΜΑΪΟΥ 2014

HighEnd 2014 (μέρος 2ο)

Λογότυπος
Φωτό_Ανοίγματος
Thumbnail Thumbnail Thumbnail

O ολοκληρωμένος ενισχυτής I32 της Primare o οποίος μπορεί να δεχτεί και άρθρωμα για ψηφιακό interface (ΜΜ30).

Μικρό ενεργό δίδρομο με ομοαξονική μονάδα από την Progressive Audio. To Extreme 1 χρησιμοποιεί έναν ενισχυτή τάξης D ανά κλάδο.

H Quadral επέδειξε την τελευταία έκδοση του Aurum Titan (VIII), ενώ για όσους θα ήθελαν κάτι… μικρότερο, είχε στήσει και ένα ζευγάρι ενεργά Altan.

Thumbnail Thumbnail Thumbnail

Η ίδια εταιρία επέδειξε και το Rondo Aktiv, ένα ηχείο σχεδιασμένο για desktop εφαρμογές.

Προενισχυτής CAT-777 και CD transport CDT-777 της Reimyo, σε ένα σύστημα που καταλήγει…

… στον τελικό KAP-777 της εταιρίας, από ιστορικής άποψης τον πρώτο του Kazuo Kiuchi που βασίζεται σε ημιαγωγούς.

Thumbnail Thumbnail Thumbnail

Η Rel ονομάζει τη νέα κορυφαία σειρά υπογούφερ της Gibraltar. Η σειρά περιλαμβάνει, προς το παρόν, δύο μοντέλα το G1 και το G2 με ενισχυτές τάξης ΑΒ που αποδίδουν 600W και 450W αντιστοίχως, προσεγμένα φίλτρα (με ειδική είσοδο για κανάλι LFE που διαθέτει το προβλεπόμενο φίλτρο της Dolby) και μονάδες 12 και 10 ιντσών με κώνους από ανθρακονήματα.

Η Restek παρουσίασε τον νέο ολοκληρωμένο ενισχυτή EPAL…

… έναν ραδιοφωνικό δέκτη για λήψη σημάτων DVB-S τον ESAT+…

Thumbnail Thumbnail Thumbnail

… και έναν ακόμη ολοκληρωμένο ο οποίος ονομάζεται MINT.

To εντυπωσιακό Florentia της Rossofiorentino. Πρόκειται για το κορυφαίο ηχείο της εταιρίας, μια σχεδίαση τεσσάρων δρόμων με ενεργή οδήγηση στην περιοχή των πολύ χαμηλών συχνοτήτων, όπου χρησιμοποιούνται δύο 12ιντσα με αντίστοιχους διακοπτικούς τελικούς των 750W.

Το Laufwerk No.2 της Scheu Analog.

Thumbnail Thumbnail Thumbnail

Πάντα εντυπωσιακό το δωμάτιο της Silbatone, όπου εφέτος υπήρχε η δυνατότητα να ακούσεις δύο ηχεία της Western Electric 12a/13a. Είναι πραγματικά απίστευτο με τι ήταν αναγκασμένοι να ζήσουν οι άνθρωποι στο παρελθόν…

Ρακ με συσκευές της Soulution. Διακρίνονται, ο DAC 560 (επάνω δεξιά), το SACD player 541 (ακριβώς από κάτω) και ο προενισχυτής 725 αριστερά. Κάτω αριστερά, διακρίνεται, επίσης, το phono 750. Το σύστημα συμπληρωνόταν από μονομπλόκ 701 η οποίοι οδήγησαν τα Q5 της Magico.

To Wave 40 της Sound Kaos είναι ένα “σχεδόν full range” ηχείο, βασισμένο σε μια μονάδα πλήρους φάσματος 8 ιντσών η οποία συμπληρώνεται από ένα σούπερ τουίτερ ribbon. Και οι δύο μονάδες ανήκουν στην Galm Audio.Η καμπίνα κατασκευάζεται από μασίφ ξύλο.

Thumbnail Thumbnail Thumbnail

O Phonitor 2 είναι ο διάδοχος του κλασικού Phonitor της SPL, ένας ενισχυτής ακουστικών με επαγγελματικές προδιαγραφές (και κάποιες δυνατότητες που δεν είναι πολύ χρήσιμες σε καθημερινή χρήση). Προσφέρει, όμως μεγάλες δυνατότητες οδήγησης, κύκλωμα διόρθωσης της στερεοφωνικής εικόνας, δυνατότητα εξομοίωσης ηχείων (με ρυθμιζόμενα cross-feed, εύρος εικόνας και μείξης των δύο καναλιών σε ένα κεντρικό) και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως προενισχυτής.

Η Stax παρουσίασε καινούρια ακουστικά. Πρόκειται για τα SR-009 τα οποία φαίνονται εδώ με τον ενισχυτή SRM-007t II.

Το πιο πρόσφατο προϊόν της Stillpoints είναι ένα σύστημα ελέγχου της ακουστικής το οποίο ονομάζεται Acoustical Panel. Η εταιρία δεν δίνει πολλές πληροφορίες για τον τρόπο λειτουργίας του. Είναι διαθέσιμο και με εκτυπωμένο artwork.

Thumbnail Thumbnail Thumbnail

Η Synergistic Research παρουσίασε μια σειρά από ενδιαφέροντα αξεσουάρ επικεντρωμένα, στο fine tuning ενός συστήματος. Εδώ, το ECT (Εlectronic Circuit Transducer, για τα εξαρτήματα και το σασί των συσκευών)…

… το HFT (High Frequency Transducer, για την ακουστική του χώρου και τους συντονισμούς στα ηχεία και τα περιβλήματα των συσκευών)…

… οι ειδικές για εφαρμογές ήχου ασφάλειες τήξης Red…

Thumbnail Thumbnail Thumbnail

… και, τέλος, το XOT (Crossover Tranducer) το οποίο τοποθετείται στους ακροδέκτες του ηχείου και σχετίζεται με τον θόρυβο στις υψηλές συχνότητες.

Η Systemdek είναι ένας από τους κατασκευαστές της χρυσής εποχής του βρετανικού audio. Παρουσίασε αυτό το πλατό (Precision) το οποίο φαίνεται να είναι το τρίτο και νεώτερο μοντέλο της.

Εδώ, λεπτομέρεια από το έδρανο το οποίο χρησιμοποιεί μαγνητική υποβοήθηση.