Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 13/04/2004


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ: EΠΕΤΕΙΑΚΗ ΣΕΙΡΑ ΗΧΕΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ FOCAL-JMlab...

AV BLOG 

SITE MAP


Τεχνολογία

ΝΕΟ!

ΟΘΟΝΕΣ
FLAT MATRIX
LCD KAI PLASMA

Πώς λειτουργούν, Ποιά είναι τα προτερήματα και τα μειονεκτήματά τους, Tι πρέπει να λάβετε υπ' όψιν σας πριν καταλήξετε σε μία αγορά, Πώς πρέπει να τις τοποθετήσετε.

Δείτε τον τρόπο λειτουργίας των Flat Matrix LCD και των Flat Matrix Plasma με animated γραφικά. (αρχείο avi 90kB, απαιτεί Windows Μedia Player)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Ενισχυτές τάξης "D"
Τι είναι, ποιές είναι οι αρχές λειτουργίας τους, ποιά είναι τα προβλήματά τους και τι μπορούμε να περιμένουμε από την νέα τεχνολογία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Reviews

Parasound Halo C1,  A51
Η νέα σειρά Halo της Parasound βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος εδώ και πολύ καιρό, καθώς ο χρόνος ανάμεσα στην ανακοίνωση των νέων μοντέλων και στην παρουσίασή τους υπήρξε επίκινδυνα μεγάλος.  Ποιός ο λόγος της μεγάλης καθυστέρησης; Τον ανακαλύψαμε μόλις ανοίξαμε τα κουτιά....

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...►

Nέα

Electra Be: Eπετειακή σειρά ηχείων
από την Focal-JMlab

12.04.2004
Η σειρά Electra Be θα περιλαμβάνει το Electra 907 Be, ένα ηχείο βάσης δύο δρόμων καθώς επίσης και τα Εlectra Be 927 και 937, ηχεία δαπέδου με γούφερ διαμέτρου 165 και 210 χιλιοστών αντίστοιχα.  Η εταιρία έχει ανακοινώσει ότι θα κατασκευαστούν 1000 Be 907 , 500 Be 927 και 300 Βε 937, σε δύο διαφορετικά φινιρίσματα, δήλωση που μετατρέπει τα ηχεία σε συλλεκτικά αντικείμενα.
Τα τρία ηχεία της σειράς Electra Be είναι τα πρώτα που θα χρησιμοποιήσουν τουίτερ ανεστραμμένου θόλου από βηρύλλιο και δεν θα ανήκουν στην κορυφαία σειρά Utopia Be.  Το TCE Be είναι μία νέα μονάδα η οποία χρησιμοποιεί τον ίδιο ανεστραμμένο θόλο με αυτόν του κορυφαίου TBU, το ίδιο πηνίο φωνής και την ίδια ανάρτηση και διαφοροποιήται μόνο ως πρός το μαγνητικό σύστημα το οποίο δεν βασίζεται στην τεχνολογία Focus Ring (που χρησιμοποιεί κράμα Σαμαρίου-Κοβαλτίου και Νεοδύμιο) αλλά διαθέτει έναν κλασικό μαγνήτη.  Παρ' όλα αυτά διατηρεί την ικανότητα του TBU να φτάνει κοντά στα 40kHz. Tα μιντ/γούφερ που χρησιμοποιούνται και στα τρία ηχεία βασίζονται στην τεχνολογία Composite W Cone, αποτελούμενα από διαδοχικές στρώσεις γυαλιού και αποσβεστικού αφρώδους υλικού που επιτρέπουν την ιδανική ρύθμιση της ακαμψίας και της απόσβεσης του κώνου.
Η Focal-JMlab χρησιμοποιεί στην κατασκευή των ηχείων της σειράς Electra Be την τεχνολογία Gamma (για την εσωτερική ενίσχυση των καμπινών) και την τεχνολογία Focus Time (για το time allignement), crossovers OPC καθώς επίσης και τα νέα βύσματα της εταιρίας που εξασφαλίζουν εξαιρετικής ποιότητας σύνδεση με κάθε είδους καλώδιο.

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►

Resources

FREE DOWNLOAD

Το Home Entertainment
το 2003

Η πορεία της βιομηχανίας προιόντων Home Entertainment μέσα από δελτία τύπου, ειδήσεις και σχόλια που καταγράφηκαν στο avmentor.gr από τον Ιανουάριο μέχρι και τον Δεκέμβριο του 2003. Πάνω από διακόσιες καταχωρήσεις με χρονολογική σειρά σε ένα αρχειακό έντυπο 32 σελίδων που μπορείτε να κατεβάσετε και να εκτυπώσετε.

NEO!

ΤΑ CAMCORDERS
ΣΕ ΑΠΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Κάντε Download και εκτυπώστε τον μικρό οδηγό του avmentor.gr για τα ψηφιακά camcorders, ΔΩΡΕΑΝ

ΣΕΛΙΔΑ ΟΔΗΓΙΩΝ
KAI DOWNLOAD...►

Περισσότερα Resources...►

avBlog-Alert

Διαβάστε στο weblog του avmentor.gr τα σημαντικότερα θέματα του site και παράλληλα ενημερωθείτε για κάθε αλλαγή που γίνεται, μόλις γίνεται. Γραφτείτε ΔΩΡΕΑΝ στην λίστα απόδεκτών του avBlog-ALERT (απλό text)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ avBlog...

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ...


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2004
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr