Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 27/04/2004


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ: NEOΣ BΡAXIONAΣ ΑΠΟ ΤΟΝ FRANK KUZMA ...

AV BLOG 

SITE MAP


Τεχνολογία

ΝΕΟ!

ΟΘΟΝΕΣ
FLAT MATRIX
LCD KAI PLASMA

Πώς λειτουργούν, Ποιά είναι τα προτερήματα και τα μειονεκτήματά τους, Tι πρέπει να λάβετε υπ' όψιν σας πριν καταλήξετε σε μία αγορά, Πώς πρέπει να τις τοποθετήσετε.

Δείτε τον τρόπο λειτουργίας των Flat Matrix LCD και των Flat Matrix Plasma με animated γραφικά. (αρχείο avi 90kB, απαιτεί Windows Μedia Player)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Ενισχυτές τάξης "D"
Τι είναι, ποιές είναι οι αρχές λειτουργίας τους, ποιά είναι τα προβλήματά τους και τι μπορούμε να περιμένουμε από την νέα τεχνολογία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Reviews

Parasound Halo C1,  A51
Η νέα σειρά Halo της Parasound βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος εδώ και πολύ καιρό, καθώς ο χρόνος ανάμεσα στην ανακοίνωση των νέων μοντέλων και στην παρουσίασή τους υπήρξε επίκινδυνα μεγάλος.  Ποιός ο λόγος της μεγάλης καθυστέρησης; Τον ανακαλύψαμε μόλις ανοίξαμε τα κουτιά....

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...►

Nέα

Nέος βραχίονας από τον Frank Kuzma

27.04.2004
O Αirline αποτελεί την προσπάθεια του Kuzma να συνδυάσει την άριστη γεωμετρία ενός βραχίονα παράλληλης μετατόπισης (που, σωστά ρυθμισμένος δεν εισάγει σφάλμα ανάγνωσης και δεν απαιτεί την εφαρμογή δύναμης αντιολίσθησης) με τις ελάχιστες τριβές και την άριστη μηχανική συμπεριφορά ενός συστήματος έδρασης σε στρώμα αέρα του οποίου η κατασκευή είναι βασισμένη σε αντίστοιχες λύσεις που εφαρμόζονται σε συστήματα μέτρησης και επεξεργασίας υλικών. Ο βραχίονας είναι κατασκευασμένος από αλουμίνιο και ολισθαίνει γύρω από έναν άξονα εδραζόμενος σε ένα στρώμα άερα πίεσης 4bar (60psi)  που δημιουργείται από μία πολύ αθόρυβη αντλία που παρέχει 4 λίτρα ανά λεπτό και η οποία μπορεί -επιπρόσθετα- να τοποθετηθεί ακόμη και έξω από το δωμάτιο.  Ο βραχίονας μπορεί να ρυθμιστεί πολύ εύκολα καθ' ύψος, επιτρέπει την μικρομετρική ρύθμιση του VTA και μπορεί να δεχτεί κεφαλές με ενδοτικότητα κάτω από 25cu.  Το ενεργό μήκος είναι 184 χιλιοστά και η ενεργός μάζα 13 γραμμάρια.

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►

Resources

FREE DOWNLOAD

Το Home Entertainment
το 2003

Η πορεία της βιομηχανίας προιόντων Home Entertainment μέσα από δελτία τύπου, ειδήσεις και σχόλια που καταγράφηκαν στο avmentor.gr από τον Ιανουάριο μέχρι και τον Δεκέμβριο του 2003. Πάνω από διακόσιες καταχωρήσεις με χρονολογική σειρά σε ένα αρχειακό έντυπο 32 σελίδων που μπορείτε να κατεβάσετε και να εκτυπώσετε.

NEO!

ΤΑ CAMCORDERS
ΣΕ ΑΠΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Κάντε Download και εκτυπώστε τον μικρό οδηγό του avmentor.gr για τα ψηφιακά camcorders, ΔΩΡΕΑΝ

ΣΕΛΙΔΑ ΟΔΗΓΙΩΝ
KAI DOWNLOAD...►

Περισσότερα Resources...►

avBlog-Alert

Διαβάστε στο weblog του avmentor.gr τα σημαντικότερα θέματα του site και παράλληλα ενημερωθείτε για κάθε αλλαγή που γίνεται, μόλις γίνεται. Γραφτείτε ΔΩΡΕΑΝ στην λίστα απόδεκτών του avBlog-ALERT (απλό text)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ avBlog...

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ...


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2004
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr