Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 18/07/2006


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ:  ΕΦΘΑΣΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ Η ΕΚΔΟΣΗ 3.1 ΤΟΥ GALLO NUCLEUS REFERENCE...

AV BLOG 

SITE MAP


Εφθασε το Nucleus Reference 3.1
06.07.2006
Το Nucleus Reference 3  βασιζόταν στην συμμετρική αρχιτεκτονική του μικρού Due της εταιρίας, με τα δύο ημισφαιρικά μιντ/γούφερ με κώνους από ανθρακονήματα, η οποία είχε εμπλουτισθεί με ένα τουίτερ ribbon (του οποίου η διασπορά έφθανε τις 300 μοίρες και το άνω όριο αποκοπής τα 50kHz στον άξονα και στα 35kHz σε όλο το εύρος των 300 μοιρών) καθώς και με ένα γούφερ διαμέτρου 10 ιντσών με διπλό πηνίο φωνής, τοποθετημένο έτσι ώστε να ακτινοβολεί πλευρικά. Οι βελτιώσεις που έγιναν στην έκδοση 3.1, περιλαμβάνουν ένα νέο τουίτερ με την ονομασία CDT II και την ίδια αρχή λειτουργίας και χαρακτηριστικά, αλλά χωρίς το ρυθμιστικό στάθμης της παλαιότερης έκδοσης, ενώ διατηρήθηκε και η αρχιτεκτονική D'Appolito του πρώτου μοντέλου.  Αλλαξαν επίσης οι πυκνωτές των φίλτρων, με πολυπροπυλενίου καθώς επίσης και οι μονάδες των μεσαίων συχνοτήτων οι οποίες τώρα χρησιμοποιούν μαγνήτες νεοδυμίου.
Πέρα από όλα αυτά, οι βασικές ιδέες (που διαφοροποιoύσαν την αρχική έκδοση του ηχείου από τον ανταγωνισμό) παραμένουν. Ετσι, η μονάδα των χαμηλών συχνοτήτων μπορεί να οδηγηθεί ταυτόχρονα (μέσω του δεύτερου πηνίου φωνής) από έναν εξωτερικό ενισχυτή με την ονομασία Reference 3 S.A.(ισχύος 240w ανά κανάλι) ο οποίος διαθέτει ενσωματωμένο ενεργό crossover και ισοσταθμιστή, γεγονός που επιτρέπει στο ηχείο να κατέβει μέχρι τα 22Hz, ενώ χρησιμοποιήται και η τεχνολογία S2, δηλαδή σφαιρίδια αφρού πίσω από το γούφερ και τα μιντ ώστε να αυξηθεί ο φαινομενικός όγκος της καμπίνας (η οποία είναι κλειστού τύπου) και να κατέβει το ηχείο σε χαμηλότερες συχνότητες. Οπως και στο πρώτο Reference 3, το 3.1 διαθέτει ένα ειδικό κάλυμμα για όσους θα ήθελαν να το προσαρμόσουν σε πιο συμβατική αισθητική.  Η τιμή του είναι 3.999 ευρώ.
ΙΝFO: Αdamco, τηλ.: 210-644.4512, http://www.roundsound.com/, http://www.adamco.gr/

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2006
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr