Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 08/01/2008


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ:  ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΗΣ ΕΛΒΕΤΙΚΗΣ GENEVA ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ...

AV BLOG 

SITE MAP


Τα προϊόντα της Geneva στην Ελληνική αγορά
03/01/2008
Το βασικό χαρακτηριστικό των προϊόντων της Geneva είναι η δυνατότητά τους να παράγουν ένα ευρύ ηχητικό πεδίο από μια μόνο καμπίνα. Η καμπίνα αυτή φιλοξενεί δύο πλήρη ηχεία και οι Ελβετοί χρησιμοποιούν την τεχνολογία EmbracingSound για την δημιουργία στερεοφωνικού ήχου από δυο πηγές που βρίσκονται σε πολύ μικρή απόσταση μεταξύ τους, διευρύνοντας παράλληλα το sweet spot. H τεχνολογία αυτή αναπτύχθηκε από τους Fredrik Gunnarsson και Christer Heed με στόχο την δημιουργία μονοσημειακών ηχητικών πηγών για χρήση ως στούντιο μόνιτορς και βασίζεται στην διαχείριση του αθροίσματος και της διαφοράς μεταξύ των δύο καναλιών για να δημιουργήσει την πληροφορία της θέσης μιας ηχητικής πηγής.
Ο κατάλογος της Geneva περιλαμβάνει τρία διαφορετικά συστήματα με τους κωδικούς Model Μ, Model L και Model XL για το μικρό, το μεσαίο και το μεγάλο μοντέλο αντιστοίχως τα οποία διαφέρουν, εκτός των διαστάσεων, και στην ισχύ των ψηφιακών ενισχυτών τους, με το μικρό και το μεσαίο μοντέλο να αποδίδουν 100W και το μεγάλο να αποδίδει 600W. Και τα τρία μοντέλα είναι διαθέσιμα σε τρία διαφορετικά χρώματα, λευκό, μαύρο και κόκκινο και μοιράζονται κοινές δυνατότητες, όπως είναι το docking station για iPods (εξωτερικό στην περίπτωση του M, ενσωματωμένο στην καμπίνα στα L και XL), CD player με τρανσπόρτ “σχισμής”, συμβατό με CD. CD-R/RW και CD-MP3, καθώς επίσης και ψηφιακό ραδιοφωνικό δέκτη. Όλα τα μοντέλα, επίσης, διαθέτουν είσοδο line in για την σύνδεση εξωτερικών πηγών.
Στην ελληνική αγορά, τα προιόντα της Geneva αντιπροσωπεύονται από την εταιρία Apopsis.
ΙΝFO: Άποψις, τηλ.: 2310-322.155, web: http://www.apopsissound.gr/, http://www.genevalab.com/
Συζητείστε το στα forums του avmentor...                                                    

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2008
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr