Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 13/06/2006


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ:  TΑ ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΗΣ HAIER ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ...

AV BLOG 

SITE MAP


Τα προιόντα της Haier στην Ελληνική αγορά
13.06.2006
Τη Δευτέρα 22 Μαϊου, στον εκθεσιακό χώρο Helexpo, πραγματοποιήθηκε μεγάλη εκδήλωση, όπου εκτέθηκαν τα προϊόντα της Haier. Την εκδήλωση άνοιξε ο πρόεδρος της Βιανε κ. Γιάννης Ευαγγελάτος, ο οποίος καλωσόρισε τους προσκεκλημένους, ενώ ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας κ. Νίκος Κουγιουμτζόγλου μίλησε για τη συνεργασία της Haier με τη Βιανε. Χαιρετισμό απηύθυνε ο Marketing Manager της Haier Ευρώπης Li Shenghua, ενώ παρόντες ήταν πολλοί δημοσιογράφοι καθώς και εκπρόσωποι μεγάλων αλυσίδων λιανικής.
Η Haier ιδρύθηκε το 1984. Σήμερα είναι ο τέταρτος μεγαλύτερος κατασκευαστής οικιακών συσκευών στον κόσμο: κατασκευάζει 96 κατηγορίες οικιακών συσκευών, με 15.100 διαφορετικές προδιαγραφές. Συγκεκριμένα, η Haier είναι ο πρώτος κατασκευαστής ψυγείων στον κόσμο, και ο δεύτερος κατασκευαστής πλυντηρίων. Ο όμιλος διαθέτει 240 θυγατρικές και 30 εργοστάσια και κέντρα επιστημονικής έρευνας και τεχνολογικού σχεδιασμού στις πέντε ηπείρους.
Στη διάρκεια των 21 τελευταίων ετών, η Haier έχει αποκτήσει 6.189 τεχνολογικά πιστοποιητικά διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας στην Κίνα και περισσότερα από 500 στις ΗΠΑ, την Ιαπωνία και τη Γερμανία. Μέχρι σήμερα η Haier έχει λάβει 589 πιστοποιητικά δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας για δικές της ευρεσιτεχνίες.
Οσον αφορά στο τμήμα των συσκευών εικόνας, η Haier διαθέτει μία ενδιαφέρουσα ποικιλία τηλεοράσεων που είναι βασισμένες σε τεχνολογίες LCD και Plasma και καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα διαγωνίων από τις 19 μέχρι τις 50 ίντσες , υποστηρίζοντας μεταξύ άλλων και ψηφιακές συνδέσεις μέσω DVI (στα μεγαλύτερα μοντέλα). Mε ενδιαφέρουσα αισθητική η οποία κάνει χρήση του μαύρου χρώματος στο περίβλημα της συσκευής και εξελληνισμένα μενού και teletext, οι  Haier αναμένονται στην αγορά τις αμέσως επόμενες ημέρες.  Οι υπεύθυνοι της εταιρίας μας πληροφόρησαν ότι αναμένονται στην αγορά και τα πρώτα set-top boxes για λήψη προγραμμάτων DVB-T.
Αυτή τη στιγμή, το δίκτυο τεχνικής υποστήριξης ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών της Βιανε καλύπτει 57 ελληνικές πόλεις.
ΙΝFO: ΒΙΑΝΕ Α.Ε., τηλ.: 210-284.5955, web: http://www.haiereurope.com/

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2006
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr