Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 25/03/2008


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ:  ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΣΕΙΡΑ CLASSIA ΤΗΣ INFINITY...

AV BLOG 

SITE MAP


Στην αγορά η σειρά Classia της Infinity
10/03/2008
Η Classia είναι μια σειρά ηχείων η οποία έχει ως στόχο όσους θα ήθελαν να συνθέσουν ένα πολυκαναλικό σύστημα και περιλαμβάνει ένα μοντέλο δαπέδου και ένα βιβλιοθήκης για τον ρόλο των κυρίως ηχείων, ένα ηχείο διαλόγων καθώς και ηχεία για χρήση στις θέσεις των περιφερειακών, με δυνατότητα μάλιστα ρύθμισης της πολικής τους απόκρισης.
Όλα τα μοντέλα χρησιμοποιούν μεγάφωνα με κώνους CMMD (Ceramic Metal Matrix Diaphragm) ένα σύνθετο διάφραγμα που έχει αναπτύξει η εταιρία και περιλαμβάνει μια βάση από φύλλο αλουμινίου επάνω στην οποία εναποτίθεται κεραμικό υλικό, κατεργασία η οποία σύμφωνα με τον κατασκευαστή εξασφαλίζει τα... γνωστά, δηλαδή μεγάλη ακαμψία και χαμηλή μάζα.
Το “μεγάλο” C336 είναι ένα ηχείο δαπέδου τριών δρόμων με τουίτερ θόλου μίας ίντσας με ενσωματωμένο κυματοδηγό (κάτι που η Infinity ονομάζει Constant Acoustic Impedance waveguide) το οποίο φθάνει τα 40kHz, ένα μιντ 4 ιντσών και τρία γούφερς 6.5 ιντσών που του επιτρέπουν να κατέβει μέχρι τα 35Hz (-6dB), ενώ το δίδρομο C205 προορίζεται για μικρότερες εγκαταστάσεις και διαθέτει ένα 5ιντσο γούφερ. Το ηχείο διαλόγων χρησιμοποιεί το ίδιο τουίτερ με τα κυρίως ηχεία -όπως θα περίμενε κανείς- και δύο μιντ/γούφερ 5.25 ιντσών ενώ το περιφερειακό C255ES είναι έτσι σχεδιασμένο ώστε να είναι δυνατή η ρύθμιση της πολικής του απόκρισης. Ανάλογα με την εφαρμογή, μπορεί να λειτουργήσει συμβατικά (monopole), ως διπολικό με τις δύο ακτινοβολίες σε αντίθεση φάσης (dipole) ή ως διπολικό με τις δύο ακτινοβολίες συμφασικές (bipole). Οι καμπίνες των κυρίως ηχείων και ιδιαίτερα του 336 είναι μικρές σε πλάτος και το φινίρισμα αρκετά ενδιαφέρον, ώστε να ταιριάζουν εύκολα σε χώρους όπου παίζει ρόλο και η αισθητική.
ΙΝFO: Amacom, τηλ.: 210-701.5259, web: http://www.infinitysystems.com/
Συζητείστε το στα forums του avmentor...                                                    

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2008
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr