Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 30/08/2005


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ:  H INVERTO DIGITAL LABS ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ...

AV BLOG 

SITE MAP


H Inverto Digital Labs την Ελλάδα
09.08.2005
Η εταιρεία, με έδρα το Λουξεμβούργο, είναι εξειδικευμένη εδώ και χρόνια στην ανάπτυξη και κατασκευή δορυφορικών και επίγειων δεκτών υψηλής ποιότητας, όπως και άλλων προϊόντων που προορίζονται για την αγορά των δορυφορικών συστημάτων.
H πλέον πρόσφατη υλοποίηση της είναι ο δορυφορικός δέκτης ΙDL 5000HD. Ο συγκεκριμένος δέκτης μπορεί να λάβει και να αποδώσει στο μέσο προβολής (τηλεόραση Plasma/LCD, βιντεοπροβολέα, κτλ) αυθεντικό σήμα High Definition με ανάλυση 1080i.  Ηδη υπάρχουν δορυφορικά κανάλια τα οποία εκπέμπουν σήμα HD και στην Ευρώπη, όπως το HDFORUM και το HD1, ενώ αναμένεται να προστεθούν και άλλα.
O IDL 5000HD ενσωματώνει θύρα IRDETO, πράγμα που σημαίνει ότι είναι συμβατός με την κάρτα της NOVA. Προσφέρει, επίσης, την  δυνατότητα upscaling απλού δορυφορικού σήματος σε αναλύσεις 576p, 720p και 1080i και διαθέτει ψηφιακές εξόδους ήχου (οπτική και ομοαξονική).
Ιδιαίτερη προσοχή φαίνεται να έχει δοθεί στην ευκολία χρήσης του δέκτη, καθώς υπάρχει η δυνατότητα αποθήκευσης 6000 καναλιών, τα οποία μπορούν να κατανεμηθούν σε 10 λίστες "Αγαπημένων" για πιο εύκολη πρόσβαση στους σταθμούς που προτιμά ο χρήστης, σύμφωνα με το όνομα ή τον αύξοντα αριθμό του σταθμού. Ο δέκτης υποστηρίζει την λειτουργία Ηλεκτρονικού Οδηγού Προγράμματος (EPG), όπως και αποκωδικοποίηση Teletext.
H λιανική τιμή του IDL 5000HD είναι 499 Ευρώ μετρητοίς.
ΙΝFO: Adamco, τηλ.: 210-644.4512, web: http://www.adamco.gr, http://www.inverto.tv

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2005
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr