Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 22/06/2004


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ: ΤΑ iPOD ΤΗΣ APPLE ΣΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΗς BMW ME EΙΔΙΚΟ ADAPTOR

AV BLOG 

SITE MAP


Τεχνολογία

ΝΕΟ!

ΟΘΟΝΕΣ
FLAT MATRIX
LCD KAI PLASMA

Πώς λειτουργούν, Ποιά είναι τα προτερήματα και τα μειονεκτήματά τους, Tι πρέπει να λάβετε υπ' όψιν σας πριν καταλήξετε σε μία αγορά, Πώς πρέπει να τις τοποθετήσετε.

Δείτε τον τρόπο λειτουργίας των Flat Matrix LCD και των Flat Matrix Plasma με animated γραφικά. (αρχείο avi 90kB, απαιτεί Windows Μedia Player)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Ενισχυτές τάξης "D"
Τι είναι, ποιές είναι οι αρχές λειτουργίας τους, ποιά είναι τα προβλήματά τους και τι μπορούμε να περιμένουμε από την νέα τεχνολογία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Reviews

Parasound Halo C1,  A51
Η νέα σειρά Halo της Parasound βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος εδώ και πολύ καιρό, καθώς ο χρόνος ανάμεσα στην ανακοίνωση των νέων μοντέλων και στην παρουσίασή τους υπήρξε επίκινδυνα μεγάλος.  Ποιός ο λόγος της μεγάλης καθυστέρησης; Τον ανακαλύψαμε μόλις ανοίξαμε τα κουτιά....

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...►

Nέα
Το iPod ενσωματώνεται σε BMW
16.06.2004
Ο σχετικός προσαρμοστής και η αντίστοιχη συνεργασία, ανακοινώθηκε εμμέσως για πρώτη φορά από τον ίδιο τον Steve Jobs σε μία ομιλία του σχετικά με την online διάθεση μουσικής μέσω των iTunes, όταν αναφέρθηκε στο πρόγραμμα της Apple για την μεταφορά του iPod στο περιβάλλον του αυτοκινήτου.  Σύμφωνα με πληροφορίες, τα iPod και iPod mini θα συνδέονται με το ηχοσύστημα του αυτοκινήτου μέσω ενος ειδικού καλωδίου το οποίο θα μεταφέρει τάση για την φόρτιση του player, σήματα ήχου και σήματα ελέγχου.  Το καλώδιο θα βρίσκεται στο ντουλαπάκι του αυτοκινήτου και ο χρήστης θα έχει πρόσβαση στις δυνατότητες του iPod μέσω των χειριστηρίων του τιμονιού.  Το ηχοσύστημα του αυτοκινήτου θα "βλέπει" το player ως CD changer επιτρέποντας στον οδηγό να επιλέξει tracks και λίστες (σαν να ήταν ξεχωριστά CDs).  Το σύστημα έχει σχεδιαστεί για όλα τα αυτοκίνητα της BMW με έτος κατασκευής μετά το 2002 που ανήκουν στις σειρά "3", τα οχήματα "εκτός δρόμου" Χ3 και X5, την Z4, καθώς επίσης και το γνωστό MINI και θα κυκλοφορήσει αρχικώς στις ΗΠΑ.  Δεν υπάρχουν προς το παρόν πληροφορίες για την ενσωμάτωσή του στις ευρωπαικές εκδόσεις.

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►

Resources

FREE DOWNLOAD

Το Home Entertainment
το 2003

Η πορεία της βιομηχανίας προιόντων Home Entertainment μέσα από δελτία τύπου, ειδήσεις και σχόλια που καταγράφηκαν στο avmentor.gr από τον Ιανουάριο μέχρι και τον Δεκέμβριο του 2003. Πάνω από διακόσιες καταχωρήσεις με χρονολογική σειρά σε ένα αρχειακό έντυπο 32 σελίδων που μπορείτε να κατεβάσετε και να εκτυπώσετε.

NEO!

ΤΑ CAMCORDERS
ΣΕ ΑΠΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Κάντε Download και εκτυπώστε τον μικρό οδηγό του avmentor.gr για τα ψηφιακά camcorders, ΔΩΡΕΑΝ

ΣΕΛΙΔΑ ΟΔΗΓΙΩΝ
KAI DOWNLOAD...►

Περισσότερα Resources...►

avBlog-Alert

Διαβάστε στο weblog του avmentor.gr τα σημαντικότερα θέματα του site και παράλληλα ενημερωθείτε για κάθε αλλαγή που γίνεται, μόλις γίνεται. Γραφτείτε ΔΩΡΕΑΝ στην λίστα απόδεκτών του avBlog-ALERT (απλό text)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ avBlog...

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ...


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2004
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr