Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 15/06/2004


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ: ΝΕΟΣ ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΠΡΟΒΟΛΕΑΣ D-ILA ΑΠΟ ΤΗΝ JVC ...

AV BLOG 

SITE MAP


Τεχνολογία

ΝΕΟ!

ΟΘΟΝΕΣ
FLAT MATRIX
LCD KAI PLASMA

Πώς λειτουργούν, Ποιά είναι τα προτερήματα και τα μειονεκτήματά τους, Tι πρέπει να λάβετε υπ' όψιν σας πριν καταλήξετε σε μία αγορά, Πώς πρέπει να τις τοποθετήσετε.

Δείτε τον τρόπο λειτουργίας των Flat Matrix LCD και των Flat Matrix Plasma με animated γραφικά. (αρχείο avi 90kB, απαιτεί Windows Μedia Player)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Ενισχυτές τάξης "D"
Τι είναι, ποιές είναι οι αρχές λειτουργίας τους, ποιά είναι τα προβλήματά τους και τι μπορούμε να περιμένουμε από την νέα τεχνολογία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Reviews

Parasound Halo C1,  A51
Η νέα σειρά Halo της Parasound βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος εδώ και πολύ καιρό, καθώς ο χρόνος ανάμεσα στην ανακοίνωση των νέων μοντέλων και στην παρουσίασή τους υπήρξε επίκινδυνα μεγάλος.  Ποιός ο λόγος της μεγάλης καθυστέρησης; Τον ανακαλύψαμε μόλις ανοίξαμε τα κουτιά....

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...►

Nέα

Koρυφαίος προβολέας D-ILA από την JVC, με ανάλυση 1920x1080

10.06.2004
Ο DLA-HD2K είναι ο νέος κορυφαίος προβολέας της JVC, o oποίος χρησιμοποιεί την τεχνολογία D-ILA που έχει αναπτύξει η εταιρία.  Η D-ILA (Direct drive-Image Light Amplifier) βασίζεται στην τεχνολογία LCoS και σύμφωνα με την JVC προσφέρει καλύτερη κίνηση, βελτιωμένη αντίθεση (άρα καλύτερο μαύρο) και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.  Ο νέος προβολέας χρησιμοποιεί τρείς επιφάνειες D-ILA με διαγώνιο 0.8 της ίντσας οι οποίες επιτρέπουν την προβολή εικόνων με λόγο πλευρών 16:9 και ανάλυση 1920x1080 εικονοστοιχεία (2.1 megapixels).  Το σύστημα προβολής συμπληρώνεται από ένα φακό του οποίου τα στοιχεία είναι από γυαλί και το περίβλημα από αλουμίνιο, και μπορεί να αποδώσει 500 ANSI Lumens και λόγο αντίθεσης 2000:1 με φωτιστικό σώμα 250w.  Ενδιαφέρον χαρακτηριστικό του DLA-HD2K είναι το ότι τα κυκλώματα εισόδου και επεξεργασίας του σήματος βίντεο βρίσκονται τοποθετημένα σε μία εξωτερική μονάδα που επικοινωνεί με την κεφαλή προβολής ψηφιακά.  Στον τομέα της επεξεργασίας χρησιμοποιούνται κυκλώματα της Faroudja τα οποία πραγματοποιούν scaling όλων των σημάτων εισόδου στα 1080p. Από πλευράς εισόδων υπάρχουν RGB με εξωτερικά σήματα κατακόρυφου και οριζόντιου συγχρονισμού (RGBHV με βύσματα BNC, που εναλλακτικά μπορεί και να χρησιμοποιηθεί ως είσοδος συνιστωσών YPbPr) είσοδος RGB και DVI-D συμβατή με HDCP, καθώς και είσοδοι composite και S-Video.

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►

Resources

FREE DOWNLOAD

Το Home Entertainment
το 2003

Η πορεία της βιομηχανίας προιόντων Home Entertainment μέσα από δελτία τύπου, ειδήσεις και σχόλια που καταγράφηκαν στο avmentor.gr από τον Ιανουάριο μέχρι και τον Δεκέμβριο του 2003. Πάνω από διακόσιες καταχωρήσεις με χρονολογική σειρά σε ένα αρχειακό έντυπο 32 σελίδων που μπορείτε να κατεβάσετε και να εκτυπώσετε.

NEO!

ΤΑ CAMCORDERS
ΣΕ ΑΠΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Κάντε Download και εκτυπώστε τον μικρό οδηγό του avmentor.gr για τα ψηφιακά camcorders, ΔΩΡΕΑΝ

ΣΕΛΙΔΑ ΟΔΗΓΙΩΝ
KAI DOWNLOAD...►

Περισσότερα Resources...►

avBlog-Alert

Διαβάστε στο weblog του avmentor.gr τα σημαντικότερα θέματα του site και παράλληλα ενημερωθείτε για κάθε αλλαγή που γίνεται, μόλις γίνεται. Γραφτείτε ΔΩΡΕΑΝ στην λίστα απόδεκτών του avBlog-ALERT (απλό text)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ avBlog...

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ...


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2004
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr