Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 14/11/2006


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ:  ΝΕΟ CONCEPT ΣΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΟΙΚΙΑΚΗΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΑ ΑΠΌ ΤHN JVC...

AV BLOG 

SITE MAP


Sophisti - Ενα νέο concept από την JVC
14.11.2006
Η σειρά Sophisti της JVC έχει ως προφανή στόχο να προσφέρει πακέτα συστημάτων για την οικιακή διασκέδαση τα οποία μπορούν να ενσωματωθούν στον χώρο και τον τρόπο ζωής του καταναλωτή. Την στιγμή αυτή είναι διαθέσιμες τρείς διαφορετικές συνθέσεις, η κορυφαία DD-8, η μεσαία DD-3 και η "εισαγωγική" DD-1.
Tα δύο μεγαλύτερα μοντέλα βασίζονται σε μία συσκευή που τρέχει τον Μedia Server της CyberLink, μια λύση η οποία προσφέρει σημβατότητα σχεδόν με τα πάντα (δεν τα αναφέρουμε γιατί θα γεμίσουμε αρχικά, αλλά υποστηρίζονται όλα τα γνωστά και λιγότερο γνωστά αρχεία αποθηκευμένα σε δίσκο, μέσω USB με bitrates μέχρι 2Mbps και μέσω LAN streaming -με όριο εδώ τα 12Μbps). Yποστηρίζονται επίσης όλοι οι δίσκοι DVD (πλην του DVD-RAM) VCD και SVCD καθώς και όλα τα CD Audio (εγγραφόμενα και μή). Τα DD-8 και DD-3 διαθέτουν HDMI με δυνατότητα upconversion μέχρι τα 720p και όλες οι εκδόσεις είναι συμβατές με Dolby Digital/DTS και Dolby Pro Logic II.
Oι διαφορές των συστημάτων επεκτείνονται και στα ηχεία με το DD-8 να διαθέτει ηχεία δαπέδου, το DD-3 μικρότερα ηχεία βάσης και το DD-1 συμβατικά desktop ηχειάκια, ενώ και τα τρία διαθέτουν υπογούφερ και κεντρικό ηχείο, υποστηρίζοντας επίσης ήχο surround από δύο μόνο κανάλια. Στις δυνατότητες σύνδεσης περιλαμβάνονται επίσης τα παλιά-καλά αναλογικά SCART και Component.
ΙΝFO: HΛ.ΒΙ ΑΕ., τηλ.: 210-4832.855, web: http://www.jvc.gr, http://www.jvc.com, http://www.jvc.co.uk/site/sophisti/

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2006
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr