Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 15/04/2008


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ:  ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΗΣ KINGREX ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ...

AV BLOG 

SITE MAP


προϊόντα της KingRex στην ελληνική αγορά
14/08/2008
Ο T-20 είναι ένας ολοκληρωμένος ενισχυτής βασισμένος στο TA2020 της Tripath και μπορεί να αποδώσει 2x20W σε φορτία 4Ω, με τον γνωστό, υψηλό συντελεστή απόδοσης που προσφέρουν τα διακοπτικά στάδια εξόδου. Διαθέτει μια είσοδο στάθμης line και μπορεί να τροφοδοτηθεί είτε από έναν απλό εξωτερικό τροφοδοτικό είτε από το ειδικό τροφοδοτικό που προσφέρει η εταιρία ως πρόσθετο εξάρτημα, το PSU, το οποίο περιλαμβάνει δακτυλιοειδή μετασχηματιστή και δύο ομάδες πυκνωτών εξομάλυνσης (5x2200μF και 3x4700μF) για τις οποίες δεν δίνονται λεπτομέρειες αλλά υποθέτει κανείς ότι βρίσκονται τοποθετημένες πριν και μετά από κάποιο στάδιο σταθεροποίησης αντιστοίχως. Για όσους δεν αρκούνται σε αυτό το “επαυξημένο” τροφοδοτικό, η KingRex έχει κάνει ένα βήμα ακόμη, προσφέροντας το SLAP (Sealed Lead-Acid battery Power supply). Όπως υποδηλώνει το όνομά του, πρόκειται για ένα τροφοδοτικό βασισμένο σε έναν συσσωρευτή μολύβδου (12V/7Ah), μια λύση η οποία εξασφαλίζει μηδενικό θόρυβο τροφοδοσίας (αφού δεν υπάρχει ripple) και μεγάλα ενεργειακά αποθέματα.
Η KingRex εκτός του T-20 διαθέτει ακόμη το μοντέλο T-20U, μία έκδοση του ίδιου ενισχυτή με είσοδο USB ώστε να είναι δυνατή η απ' ευθείας οδήγησή του από υπολογιστή, τον εξωτερικό USB DAC UD-01 καθώς επίσης και έναν προενισχυτή, τον Pre-Amp ο οποίος διαθέτει δύο εισόδους στάθμης line με αυτόματη επιλογή. Οι ολοκληρωμένοι ενισχυτές, το εξωτερικό τροφοδοτικό και ο προενισχυτής μοιράζονται μια κοινή, προσεγμένη αισθητική η οποία περιλαμβάνει πρόσοψη από φύλλο αλουμινίου πάχους 6 χιλιοστών και το πλάτος τους είναι μόλις 180 χιλιοστά. Αν κρίνουμε από τα δημοσιευμένα χαρακτηριστικά, χρησιμοποιούνται αναλογικά και ψηφιακά ολοκληρωμένα της Burr-Brown.
Τα προϊόντα της KingRex αντιπροσωπεύονται την ελληνική αγορά από την εταιρία AudioSoul, και μπορείτε να πάρετε περισσότερες πληροφορίες γιαυτά στα τηλέφωνα  210-383.9399 και 210-383.9367.
ΙΝFO: AudioSoul, τηλ.:  210-383.9399, 210-383.9367, web: http://www.audio-soul.gr/ , http://www.kingrex.net/
Συζητείστε το στα forums του avmentor...                                                    

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2008
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr